Fem på stribe i fynsserien

Med ti point for seks kampe, sætter fynsseriedamerne en tyk streg under, at de hører til i toppen af rækken. På nuværende tidspunkt indtager holdet en flot andenplads.
- Man må sige at vi har en rimelig god statistik på hjemmebane i denne sæson, siger Henriette Godskesen, der i gårsdagens kamp mod DSIO gjorde sit til, at det for tredje hjemmebanekamp i træk blev til over 30 mål for SUS-pigerne. Hele 34 mål blev sat ind mod et DSIO hold, der ellers også ligger lunt med i toppen.

- Vi spiller godt hele kampen igennem, og de udfald vi har, får vi hurtigt rettet op på, siger træner Gitte Karmark, der godt kunne se, at holdet slappede lidt af i anden halvleg, hvilket gjorde at DSIO fik scoret lidt for meget mod slutningen af kampen, som endte 34-22 efter en halvlegsstilling på 13-8. - Jeg synes, det er ok at vi tager den lidt med ro. Kampen var reelt afgjort efter de første 15 minutter, og når vi stadig spiller flot angrebsspil, så gør det ikke så meget, at der bliver slappet lidt af til sidst, sagde Trine Torp. - Vi økonomiserede ganske enkelt med vores kræfter, og det viste sig at være godt givet ud.

SUS-holdet spillede igen en kamp med en lav fejlmargin, og det betød altså en høj målscore, og at de taktiske løsninger lykkedes til fulde. Overblik og tålmodighed i angrebsspillet var med til at SUS spillede virkelig sikkert. Sejren blev fejret med et overdådigt måltid på det lokale pizzaria Mona Lisa i Aunslev.