God hjemmesøndag i Ullerslev

De fleste af SUS-holdene vandt på sæsonens første turneringsdag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter den 18. oktober - som på billedet Camilla Vitton og hendes holdkammerater, der sikkert vandt 25-17 over SH Svendborg. Læs også om blandt andet en ny storsejr til U18 drengene og herrernes sejr i lokalopgøret over Østfyns HK. Til gengæld tabte SUS-damerne lidt unødvendigt deres første fynsseriekamp.

Lige fra morgenstunden var der lagt op til en succesfuld første hjemmesøndag for SUS-holdene her i dag. Således løb det nye - men erfarne - dame serie 4 hold totalt Hjulby over ende med en sejr på ikke mindre end 20-2.

Blandt ungdomsholdene var der for eksempel flotte indsatser at fremhæve hos U14 og U16 piger elite, som begge vandt over ellers formodet stærke modstandere. U14 fulgte den suveræne sæsonstart i Tommerup op med en sejr på 20-18 over TPI Odense efter en meget lige kamp, og efterfølgende vandt U16 sikkert 25-17 over SH Svendborg.

Næstved/Herlufsholm blev ingen trussel for vort U18 drenge østdivisionshold. Efter en halvlegsføring på 16-7 satte hjemmeholdet endnu mere tempo på i 2. halvleg, og hentede en suveræn sejr i hus på 34-19.

U18-målscorerne var Jacob Lindemann med 8, Lasse Schæfer og Tobias Jakobsen hver 5, Sebastian Ring, Patrick Nielsen og Jeppe Kok Hansen hver 4, Mads Rydal 3 samt Andreas Berg 1 mål.

Damerne indledte sæsonen mod sidste års "onde ånd", Tommerup, som fravistrede holdet den direkte oprykning til Fynsserien. Alligevel rykkede SUS-damerne som bekendt op, men at det skulle blive et nederlag idag, var lige så unødvendigt og ærgerligt som i sidste sæson.

SUS-holdet, som i høj grad blev præget af en god indsats af mange af de unge og i fleres tilfælde endnu U18-spillere, var dog mærket af de mange skader. Blot for at nævne så rutinerede navne som Anne-Mette Juncher, Sophia Aagaard, Denise Innocenti og Lykke Kjær Skov, der alle sidder uden for med skader.

Det unge SUS-hold kom ellers godt fra start og førte 6-2, men alligevel fik Tommerup kæmpet sig ind i kampen til en halvlegsføring på 9-8. Og holdene fulgte pænt ad indtil 17-17, hvor en to minutters udvisning ramte hjemmeholdet og sammen med lidt for forhastede afslutninger gjorde, at Tommerup-gæsterne kunne trække sig tilbage med en sejr på 20-17.

Maria Eriksen blev SUS-topscorer med syv mål.

Til gengæld formåede herrerne at holde hovedet koldt i deres lokalopgør i fynsserien mod Østfyns HK. Ligesom hos damerne var der flere U18-spillere på holdet, og også her var de med til at give gnist med deres gå-på-mod. Således nettede Rasmus Petersen ikke mindre end fem mål på hans velkendte comando-raids, ligesom Anders Bebe med fem mål og en stærk forsvarsindsats var en vigtig spiller. Endelig huserede Niels Hansen i højresiden og scorede to flotte mål.

Sejren blev på 26-22, men efter et spændingsfyldt lokalopgør, hvor hjemmeholdet dog hele tiden var et skridt foran. Stillingen ved pausen var 13-12, og fra 17-17 kom Ørbæk-holdet ikke mere til fadet.

Allerede tirsdag aften skal SUS' bedste damehold igen i kamp. Her gælder det SH Svendborg på udebane kl. 19.30.

På torsdag skal U18 drenge ud i en ny vigtig østdivisionskamp, idet holdet spiller lokalopgør i Gudme kl. 18.00 mod GOG.

Herre fynsserienholdet "venter" til på søndag, hvor det på det nye gulv i Langesøhallen kl. 14.00 gælder opgøret mod Veflinge/Morud.

Se iøvrigt de nye holdbilleder, som blev taget her i dag, og som også i dag er blevet lagt ind under de enkelte hold under "holdoversigten".