U14 piger SUS-SH: 23-20

Hvad der fra starten af kampen lignede en sikker sejr til vores U14 piger endte med en nervepirrende afslutning, der heldigvis gik vores vej.

Set med SUS briller fik kampen en rigtig fin start og pigerne bragte sig hurtigt foran i første halvleg med 6-2. SUS pigerne spillede sig til fine chancer på fløjene og yderside af backs samtidig med Svendborg havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger. Halvlegen igennem løste pigerne opgaven fint og fik sat lidt lette scoringer ind, da SH var uden deres sædvanlige målmand og kunne gå til pause med en 14-7 føring.

Fra 2. halvlegs start så det ud til at man kunne trække en klar sejr hjem og tidligt i halvlegen var stillingen 17-11, men det skulle vise sig at et målmandsskift hos SH, ændret opstilling hos SH og måske udsigten til den forholdsvis lette sejr blev en stor udfordring. Koncentrationen svigtede lidt og forsvaret blev overmatchet gang på gang i højre forsvarsside. De spilsystemer der gav mål i første halvleg, var blevet kigget ud og pigerne løb tør for ideer og vi kunne ikke svare igen på SH's angreb, så den store føring skrumpede ind til blot et enkelt mål. Heldigvis blev der skruet et tand op i forsvaret, så SH's angreb blev stoppet og vi fik igen et par lette mål. Vi kunne ånde lettet op da dommeren fløjtede af og sejren var i hus.

Tillykke med de to point og vil glæder os til at følge jer allerede igen torsdag den 4/2 kl. 18.15, hvor DHG kommer på besøg