Flot spil og 2 point til U12 pige A

U12 pige A har indledt sæsonen med to nederlag til stærke modstandere, men i søndags blev det til 2 point efter en rigtig fin indsats og en sejr på 18-8 over Svendborg HK.

Pigerne har indledt denne halvsæson med knap at spille det flydende og strukturerede angrebsspil som vi ellers har været forvendt med. Søndagens kamp startede dog også rodet og pigerne mente, at man selv kunne bære bolden op og komme til kvalificerede afslutninger på den måde, men det resulterede i dårlige afslutninger, så første del af halvlegen var helt lige. Kamilla mente dog at det var fordi hun startede på bænken :-)

Trænerteamet så at der var brug for justeringer og der blev rokeret rundt på spillerne i bagkæden og det ændrede spillet fra at være individuelt til at være rigtig fint samspil og aftaler blev lavet og holdt og pigerne kunne gå til pause med en 3-måls føring. Forsvaret stod godt i hele kampen og der var også  flot spil i målet fra både Julia og Matilde, der begge bød ind med vigtige redninger - ikke mindst 2 redninger på straffe i 1. halvleg og 1 i 2. halvleg. ALLE spillere kom på scoringstavlen og jeg vil fremhæve Matilde Hardon for en flot indsats især i kontraspillet og Celine for solid opdækning i midterforsvaret, der ellers er en lidt ny plads for hende.

Flot spillet piger - kan i holde standarden er der masser af point i vente til jer. Næste kamp er allerede onsdag den 27/1 kl 18.15 på udebane mod OH 77.