U8-Nyt: Stor tilgang af spillere og tre sejre af tre mulige

I september startede otte spillere op på træning, men specielt den seneste måned har der været stor tilgang og til sidste træning var der 14 spillere. Det er rigtig dejligt, at vi er blevet flere spillere og det betyder forhåbentlig, at vi kan stille med to hold til de næste stævner – så alle kan ko

Lørdag den 23. januar var U8-Mixholdet i Sanderum og spillede tre kampe imod Sanderum, Munkebo og Kerteminde. Den første kamp imod Sanderum resulterede i en ganske klar sejr på 15-1. I denne kamp fik vi selvsagt lejlighed til at udvikle vores sans for fairplay, da modstanderne naturligvis ikke trynes alt for meget og spillerne øvede sig at spille hinanden gode. Herefter gjaldt det et opgør imod Munkebo og her blev det en anderledes tæt affære, som med stillingen 6-6 stod helt lige ved halvleg. Det var måske den første kamp, som gjorde at spillerne tog lidt for let på opgaven for i 2. halvleg var der anderledes koncentration og skarphed, og det hele endte derfor med en sejr på 16-9. I den sidste kamp mødte vi Kerteminde, som også ydede god modstand og igen var kampen helt lige ved halvleg, hvor stillingen var uafgjort 5-5. Endnu engang viste SUS-Holdet at de kunne skrue op for dampen og vi sluttede stævnet af med endnu en sikker sejr på 11-6 .

Alle spillerne kæmper og har stor vindermentalitet og de begynder også for alvor at vise at de har blik for håndboldspillet. Sammenhold, udvikling og både små og store sejre til alle er bare synonym med U8-Håndbold i SUS.
Holdet bestod i dag af Signe, Olivia, Markus, Mikkel, Tristan og Emil - og alle spillere leverede en flot indsats og bidrog til sejrene med redninger, forsvarsaktioner og alle scorede mål.

U8 spiller næste gang lørdag den 27. februar og her håber vi på at kunne stille to hold – så alle kan komme med til kamp, da vi desværre denne gang måtte lade nogen sidde over.