SUS-veteraner blandt Fyns fem bedste

Veteranholdet, som spiller i old boys-rækken, skal her efter nytår spille i B-rækken - Fyns øverste række for old boys. Desværre er kun ialt 10 old boys-hold tilmeldt FHF-turneringen i år. "Oprykningen" blev fejret ved den traditionelle julefrokost 4. juledag.

Førhen var der både A-, B- og C-rækker samt en veteranrække.  Derfor er egentlig sørgeligt, at der til denne sæson kun er tilmeldt 10 old boys-hold i Fyns Håndbold Forbunds turnering.

SUS Håndbold har snart i mange år været repræsenteret med et hold af rutinerede herrespillere, mens flere og flere klubber desværre ikke længere har en sådan kategori.

For en klub er sådanne rutinerede kræfter på en måde lige som vigtigt som børne- og ungdomsårgange. Se bare, hvordan SUS Håndbolds veteranhold lige siden 2004 har stået i spidsen for afviklingen og hjælp ved SUS Cup'en.

Derfor kunne det være en opfordring til andre klubber, om at prøve at samme hold blandt old boyserne i og omkring klubben. Eller måske håbe, at Fyns Håndbold Forbund satte mere fokus på dette vigtige aktiv for klubberne - og også for de få tilbageværende hold, som gerne ville have flere modstandere i turneringen.

SUS Håndbolds hold placerede sig som nummer fem i 1. halvsæson, og derfor "rykker" holdet op her efter nytår - og udgør sammen med Tommerup HK, Team Broby, KFUM Old Boys og Midtfyns HK den øverste række med en dobbeltturnering om at være Fyns bedste old boys hold.

SUS-holdet har netop nu følgende spillere: Lars Hansen, Torben Højbo, Bent Larsen, Erik Hansen, Henning Caspersen, Henrik Fredslund, Henrik Grønnegård, Jørgen Hansen, Jørgen Møller, Lars Søgaard, Michael Bender samt Poul Bjarne Hansen, der tillige er holdleder.

Desuden er flere spillere registreret som reserver og på skadeslisten.

Både nuværende og tidligere spillere på holdet deltog den 28. december ved julefrokosten, som år efter år traditionen tro afvikles denne aften hos Jens Kimer i Skalkendrup.