SUS Nyborgs U18 drenge indtager 1. pladsen i 2. division

Det går rigtig godt for SUS Nyborgs U18 drenge. De er en trup på 14 drenge der hovedsagligt kommer fra Ullerslev og Nyborg.

I år har holdet fået tilgang fra målmand Anders Holst fra Otterup, André List og Joachim Krüger fra TPI. Drengene træner 2 gange om ugen og niveauet er højt. Enkelte spillere hjælper andre af klubbens senior hold bl. 3. div. herrer. Til niveaustævnerne spillede de om 1. div. men kom desværre ikke med. Dette har så betydet at alle kampe indtil videre er vundet i 2. division.

Allerede inden 2. sidste turneringskamp i 2. division har SUS Nyborg U18 Drenge sikret sig 1. pladsen i rækken. Dette betyder at drengene efter jul rykker op i 1. division B.

Drengene spillede i torsdag den 26. november deres første pokalkamp i denne sæson. Modstanderen hed HøjFyn og er fra samme række i 2. division. I turneringskampen har SUS Nyborg slået dem 21-26.

Drengene startede godt og kom hurtigt foran 1-6. Dette forspring blev dog indhentet og kampen igennem var SUS Nyborg foran med 2-3 stykker. Til sidst var de dog bagud med 1 mål 26-25. De mange mål til modstanderne skyldtes manglende tacklinger i forsvaret.  SUS Nyborgs sidste mål i den ordinære spilletid blev scoret af Marko Heine Nowack kun 3 sek. før tid. Marko og André List scorede rigtig mange mål i pokalkampen.

28-28 betød omkamp i 2 x 5 min. Her viste drengene at de VILLE vinde og kampen endte 28-31 til SUS Nyborg.

Torsdag den 3. december spillede drengene turneringskamp ude mod Otterup. Allerede inden kampen havde drengene sikret sig oprykning til 1. division B.

Stillingen efter 15 min var 4-1. SUS Nyborgs drenge kunne slet ikke komme til afslutning og der blev brændt en del. Herefter blev der sat nogle gode angrebsåbninger i gang af Kristoffer Heine Matthiesen og der blev scoret 2 hurtige mål. Det kneb en smule med tacklingerne i forsvaret og Otterups drenge skød under 3-meteren og det gjorde det svært for SUS Nyborgs målmand Anders Holst, der selv kommer fra Otterupområdet.

Efter 20 min satte Casper Mortensen i spurt og scorede på kontra til 5-5

Efter 25 min vendte kampen og 4 hurtige scoringer bragte vores drenge foran til stillingen 7-9. Der kom for alvor gang i scoringerne og stillingen ved pausen var 8-11. Anders Holst i målet, var lidt nervøs i starten af kampen men efterhånden som forsvaret begyndte at fungere hev han også nogle redninger ud af ærmetJ.

2. halvleg startede som lyn og torden.  Marko, Magnus og Bobber satte 3 hurtige mål ind og føringen blev øget til 8-14. Anders tryllede i målet.

Resten af kampen blev forspringet øget og kampen ender 14-21.

Der blev vist stor bredde i kampen og scoringerne var fordelt på næsten alle drengene.

Trænerne John Mortensen og Jens Bøye var godt tilfredse med kampens resultat.

Målscorer: Bobber og Marko 5, Jon, Kasper, Anders og Magnus hver 2, Christoffer, Andre og Kock med hver 1.

Sidste turneringskamp er på mandag den 7. december mod BR66 kl.20.15 der ligger sidste i rækken med 2 point. Kom og støt drenge i Ullerslev hal 1 så 1. pladsen kan frejres.

Tina Heine Matthiesen