60 julekalendere glemt i hallen

Ved dommerbordet i den ene hal er der fundet 60 julekalendere. Det må være et hold, som har glemt posen med kalenderne. Henvendelse herom til Allan på tlf. 21 48 41 55, så der kan komme gang i salget af også disse kalendere!

Vi håber, at ejermanden/holdet henvender sig hurtigt til Allan, der har de 60 kalendere.


Ligesom i de foregående år er der fuld gang i salget af SUS-julekalenderne, melder sponsorudvalget, der står for fremstillingen af kalenderne. Salget forestås primært af de enkelte SUS-hold, ligesom kalenderne kan købes i de lokale forretninger.

Der er 4.000 stk. til salg, og igen i år er der flotte gevinster.

Hver dag er fem gevinster, heraf en halv gris fra en lokal svineproducent, og de sidste seks dage op til jul er der hele seks gevinster hver dag.

Den 24. december er hovedpræmien en Kia Ceed stationscar fra Nellemann, Odense, i en hel uge. Præmien har en værdi af 5.000 kroner, og er inklusiv fri kilometer og tanken fyldt op. Ugen, hvor bilen benyttes, er valgfri i hele 2016.

Bilen vil iøvrigt kunne ses ved Ullerslev Kultur- og Idrætscenter lørdag den 12. december, hvor der både er divisionskampe i hallerne og SUS-julefrokost om aftenen.