Gode takter fra serie 2-damerne

Med endnu en kæmpesejr ligger klubbens serie 2-hold rigtig godt til i toppen af rækken.
- Vi scorer de mål vi skal, og alle byder ind, udtalte Linda Kristensen, der står i spidsen for de unge damer umiddelbart efter kampen. - Vores kontrafase kører også, og vores ”lejede” u18 spiller, Maria Lunde, har fem fuldtræffere på den konto. Amanda Sejer løber med topscorer-værdigheden og scorer hele otte kasser.

Forsvaret fik også fat om spillet, efter en lille nedtur i første halvleg. Med Sarah Løvschall som en sikker skanse i målet, holder damerne modstanderne fra Stenstrup IF nede på syv scoringer. - Jeg synes egentlig af alle var gode. En solid holdindsats, fortalte Lykke Skov, der er en af de mest rutinerede spillere på holdet.  

Første- og andenpladsen i puljen giver direkte oprykning til serie 1 kvalifikationen efter jul. Og med den nuværende stilling, er holdet tæt på. Damerne ligger med otte point lige med Nyborg GIF på andenpladsen, og kun to point efter IF Stjernen på førstepladsen. - Vi møder Stjernen på hjemmebane på tirsdag (den 17. november, red.), og med en sejr her, er det os, der ligger til oprykning, slutter Linda Kristensen. Holdet håber på stor opbakning, så hvis man alligevel ikke skal se landskamp i tv, opfordres man hermed til at komme i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter kl. 20.00 i morgen tirsdag.