Spændende håndboldkampe og festlig julefrokost

Som noget nyt er der fri entre til SUS Nyborgs kampe, hvis man har købt billet til den efterfølgende julefrokost i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter lørdag den 12. december. – Så vi håber på rigtig mange deltagere ved den traditionsrige julefest, fortæller en af arrangørerne, Anette Markvardsen.
Baren åbner kl. 18.30 , og kl 19.00 går vi til bords. Det er, som altid, Anette i cafeteriet, der smækker en lækker buffet sammen. Og så er der naturligvis billige drikkevarer og kolde fadøl i baren. Som det er kutyme i SUS Håndbold, er der til dessert ris a la mande med dertilhørende mandelgaver, og skulle man ikke have nået at få fingrene i en af klubbens julekalendere, sælger vi restlageret til julefrokosten, hvor man kan vinde lækre præmier fra lokale forretningsdrivende.

Senere på aften bliver der mulighed for at få en svingom, og nyde det gode selskab med holdkammerater, sponsorer, bestyrelsen og hvem, der ellers måtte have tilknytning til klubben.

Prisen for julefrokost og entre til SUS Nyborgs kampe lørdag den 12. december er 100 kr, som man betaler ved tilmelding til enten Anette Markvardsen, Lykke Skov eller Pernille Bøgelund. Man kan betale kontant, med dankort eller via mobile pay på 30700001.

Kampprogrammet for lørdag den 12. december:

11.00   U16 Pige B: SUS Ullerslev - Nr. Lyndelse/Søby                                                                

12.00   U16 Drenge 1. div:  SUS Nyborg - Herlev/Hjorten                                                            

13.15   Herre serie 1: SUS Ullerslev - Rolfsted IF                                                                        

15.00   Herre 2. div.: SUS Nyborg - Skjern Håndbold 2                                                                

16.30   Herre 3. div: SUS Nyborg - Dalby G&IF