Fin pointhøst til både U12 pige A og B

Søndag var begge U12 pige hold i kamp. B holdet spillede hjemme mod Korup og A holdet var på en svær opgave mod GOG i Gudme.

Begge hold skulle i kamp søndag og B holdet var ramt af et par afbud, så der lå en stor udfordring og ventede på pigerne da holdet måtte stille op uden udskiftere og en målmand der har døjet med en mindre skade. Men heldigvis overraskede pigerne positivt og der blev gået til den hele vejen rundt. Da dommeren fløjtede af var stillingen uafgjort 11-11 og holdet og trænerne kunne glæde sig over at flere af de nye piger var kommet på scoringslisten. Holdet takker Erik Bak for assistance.

A holdet skulle på en svær opgave i Gudme, men heldigvis var vores piger helt klar fra start. Pigerne har virkelig fundet spilleglæden frem efter en lidt tung start på sæsonen. Især i første halvleg var det en stor fornøjelse at følge pigerne og se hvordan små aftaler blev lavet og spillet blev sat op så man kom til rigtig fine afslutninger. Vores piger gik til pause med føring på et enkelt mål (11-10).

Der er flere der kunne fremhæves i denne kamp, men især Katrine på playmaker pladsen spillede sin absolut bedste kamp denne sæson. Laura var rykket over på højre back og det så ud til at passe hende fint for der blev nettet en del gange efter fint presspil.

Spiller for spiller råder GOG nok over et trup, der er mindst lige så god som vores, men i denne kamp formåede vi at udnytte GOG's svagheder og især det lidt fremskudte forsvar. Kamilla løb overgang fra fløjen og bare i 2. halvleg scorede hun 3 mål efter assists fra hendes søster - Vi tænker ind i mellem om de to kan finde hinanden selvom lyset blev slukket :-0).

Kampen endte 19-17 til os og efter kampen snakkede jeg kort med holdets træner Emma Devascher og hun var meget tilfreds med indsatsen og især spillet i første halvleg.

Pigernen skal på endnu en svær opgave på søndag den 15/11 kl. 10.45 på hjemmebane mod rækkens suveræne førerhold Svendborg Håndbold.