10 drenge klar til professionel karriere

Der var virkelig gjort noget ud af søndagens kamp for vore U10 drenge i Stenstrup Hallen.
Igen har jeg været heldig at have vor udsendte medarbejder, Michael Hoffmann med på sidelinjen, da vore U10 drenge denne søndag tog en tidlig tur til Stenstrup hallen.

8:15 søndag morgen i solskin, var en lille flok forældre med drenge klar på parkeringspladsen ved skolen i Ullerslev. Dagen stod på en kamp mod Stenstrup. Efter en kort snak om hvor Stenstrup lå henne kørte vi afsted, og efter et par alternative ruter fandt vi Stenstruphallen.

Hurtig omklædning og så var de klar til opvarmning i salen (billede 1)

I Stenstrup gør de virkelig noget ud af kampene, så der var indløb til høj musik og lysshow (video), alle navne blev skrevet op og så var der navneopråb ved hvert mål der blev  scoret og masser af musik. Det giver god stemning.

De første 10 minutter spillede holdene lige op, men så lagde SUS fra land og så stod der 12-4 til SUS ved pausen.

SUS målmanden "brokke sig lidt" til opråberne (det var godt nok tidligt han begynder med det), men det viste sig at det handlede om at Kristian mener at det var urimeligt at de kun råbte målscorerne op, for så bliver målmanden jo aldrig råbt op. Det resulterede i ved Kristians næste redning kom der klar tale fra opråberne "og her en fantastisk redning af SUS nr.1 Kristian Nielsen" :-)

Det samme skete ligeledes for den anden målmand.

I 2. halvleg var SUS overlegne, og Stenstrupmålmanden (billede 2) måtte ind og hente bolden 25 gange inden kampen var slut, med slutresultatet 25-7. (billede 3) De spillede bare rigtig godt sammen i denne kamp!

Dette får SUS op på en 4. plads i puljen. Næste søndag den 15/11 kl. 10:15 venter en kamp mod gruppens 1. plads Fåborg ØH. Så der skal hældes noget havregryn i dem i denne uge, så vi er klar.