U10 piger i pokalgyser

Spændende pokalkamp mod Stjernen torsdag aften endte heldigvis med sejr.

Torsdag aften spillede U10 pige B deres første pokalkamp mod Stjernen.

Pigerne er startet rigtig stærk i denne sæson med 3 sejre og en målscore på hele +38 mål så der var måske en lille smule undervurdering af modstanderen.

Kampen begyndte helt som pigerne næsten er blevet vant til, med fint spil i begge ender og afslutningerne blev forvandlet til mål. Men ved stillingen 6-2 og en spilændring fra Stjernens side gjorde at vi pludselig stod lige 7-7 og målpigerne i begge ender stod en fantastisk kamp og gjorde det rigtig svært at lave mål. Det endte med uafgjort i ordinær spilletid og kampen skulle i overtid.

2x5 minutter skulle spilles og efter lidt taktik og en kort pause spillede pigerne perfekt. Vores forsvar stod som det skulle, det bedste de har dækket op indtil nu - og vi endte med at vinde kampen 14-12.

Billederne er fra Spar Nord Cup i september måned.