Toppræstationer af klubbens damehold

Med henholdsvis en første- anden- og fjerdeplads i deres respektive puljer, må man sige at sæsonstarten for SUS’ damehold, er mere end godkendt.

Tirsdag aften satte SUS’ førstehold i damernes fynserie med en virkelig overbevisende sejr over Haarby BK, en tyk streg under, at de skal og kan blande sig i topstriden i denne sæson. – Vi spiller faktisk en virkelig flot første halvleg og er foran 16-6 ved pausen, siger træner Gitte Karmark og fortsætter. I anden halvleg spiller holdet 20 mindre gode minutter med brændte chancer og boldtab, der giver Haarby mulighed for at spille kontraspil.  – Vi er også lidt trætte, og falder i tempo, det giver mange indspil til Haarbys dygtige stregspiller, fortæller Maria Eriksen, der er igen er klar til kamp efter en skadespause med en brækket finger. Sejren var dog aldrig i fare, og damerne slutter flot af med en storsejr på 29-17.

En storsejr blev det også til, da dame serie 2 mødte DSIO søndag. Hele 13-30 sejrede holdet på udebane. Det forholdsvist ny-sammensatte hold, har da også en ambition om at rykke i serie 1, og med rutinerede kræfter som Lykke Skov og Malene ”Bølle” Hansen, er det bestemt en mulighed.

- Vi har også god gavn af de yngre kræfter. For eksempel scorede Line Hedeager fem kasser på gode kontraløb, siger Malene ”Bølle” Hansen. Efter tre kampe ligger holdet på en fjerdeplads i puljen. Kun to point fra oprykningsstregen.

Serie 3 damerne startede træningen lidt senere end de øvrige hold, men det har bestemt ikke sat spor.         Nærmere tværtimod. Med tre sejre og en enkelt uafgjort, er der lagt i kakkelovnen til endnu en glimrende sæson for de forsvarende fynsmestre. Det er igen i år Helle Heine, der svinger taktstokken på sidelinjen, og sammen med rutinerede spillere, er en rigtig god cocktail for sejre og vilje til både træning og kamp.

Dame fynsserie spiller næste kamp mod DSIO på udebane den 15. november, samme dag møder serie 3 holdet Stige på udebane. Allerede på søndag er der dog mulighed for at bakke op omkring serie 2 damerne, da de drager mod Tved for, forhåbentligt, at hente endnu to point mod rækkens nummer syv.