2 Point på kontoen til U12 Piger A

Det var et stærkt kollektiv der sikrede de to point til U12 pige A i fredagens hjemmekamp mod Østfyn.

U12 pige A har haft en svær sæsonstart. Holdet har i de første 3 kampe været plaget af afbud, skader og sygdom, så man har ikke før fredagens kamp kunne stille med hele truppen klar. Det har gjort at spillet ikke rigtig har være flydende og det har ofte været enkeltmandspræstationer, som ikke helt holder når man spiller i A rækken.

En af holdet stærke sider er kollektivet og det fik vi at se i fredagens kamp mod Østfyn. Pigerne spillede en flot gang håndbold og der blev krydset fint op til skytterne fra bagkæden og presspillet ud mod fløjene viste sig at være et af pigerne helt sikre våben mod Østfyns forsvar. I forsvaret blev der for alvor gået til den mod de meget større piger fra Østfyn, men det at pigerne var synligt fysisk underlegne blev så rigeligt opvejet af vilje, engagement og en meget koncentreret indsats hele vejen rundt. Østfyn bedste angrebsvåben var helt klart skud fra distancen, men det bevægelige forsvar og storspil fra Julia i målet fik pillet pynten af gæsternes skytter.

Starten var lidt nervøs og pigerne både brændte og forcerede spillet - det var tydeligt alle var ivrige efter at vise at de faktisk hører til i A rækken. Pause resultatet var 4-5 i Østfyns favør, men i 2. halvleg kom der mere struktur på spillet og især Sara fik skudt en del bolde i kassen.

Pigerne spiller en flot gang håndbold og vi glæder os til at se jer i næste kamp på søndag kl. 11 på udebane i GOG.