Årets julekalender er klar til salg!

Bag lågerne er der i år gevinster for på over 60.000 kroner, bl.a. kan der vindes en ny bil i en hel uge! Køb den populære "grise-kalender", og støt ungdomsarbejdet i klubben!

SUS Håndbolds julekalender kan fra den 5. november købes i hallen og i forretninger i lokalområdet. Endvidere vil alle SUS-spillere få kalendere til salg frem til 1. december.

Kalenderen koster 24 kroner pr. stk., eller fem for en 100-krone.

Som tidligere er der også i år halve grise at vinde hver dag, leveret af lokale svineproducenter og luksusudskåret af Danish Crown. Hovedgevinsten den 24. december er en splinterny Kia Ceed i en hel uge, og dertil kommer masser af attraktive varer eller gavekort fra lokale forretninger og virksomheder.

SUS Håndbold håber, at rigtig mange vil købe kalenderen, som igen i år prydes af klubbens store børnehåndboldafdeling på forsiden, og med tegninger udført af børnespillere inde bag lågerne.

Som nævnt kan kalenderen købes allerede nu i hallen og forretninger. Den kan også købes ved henvendelse til sponsorudvalget, Allan Andersen tlf. 21 48 41 55 eller Bjarne Rasmussen tlf. 29 46 44 41.

God jul!