Stor tilgang til vores U10 drenge hold

Det går rigtig godt for vores U10 drenge både sportsligt og socialt. Der har været stor tilgang til holdet og i trænerteamet er der også tilført ekstra ressourcer, nemlig Ulrik Thybo. Samtidig er der en god forældregruppe, der bakker op om drengene, så stor succes på alle fronter.

Drengene er kommet rigtig godt i gang med turneringen og det er blevet til to sejre i lige så mange kampe. Første kamp var mod Egense Rantzausminde, hvor drengene efter en meget spændende og intens kamp vandt med et enkelt mål på hjemmebane 17-16.

Sidste weekend var der lokalopgør mod Østfyns HK, hvor ”min” udsendte medarbejder Michael Hoffmann Nielsen var send af sted med notesblok og kamera:

”Første billede er fra opvarmning af SUS målmanden så han var helt skarp ved kampens start. Efter skift til vintertid havde alle fået 1 time søvn mere end forventet, så der var ingen undskyldning for ikke at give den gas i hele kampen. SUS var hurtigt foran, men var ved at blive hentet ved pausen, hvor stillingen var 11-8 til SUS. Så var det tid til pausen for at få nye ideer til hvordan SUS kunne komme ind i kampen igen. Kort inde i 2. halvleg måtte dommeren stoppe tiden for lige at repetere regler sammen med en træner (der skal være styr på det) og så kom SUS ellers igen. På billede 2 ses et godt hopskud fra SUS, og på billede 3 et effektivt forsvar. SUS vinder kampen 25-16. På sidste billede bliver der så takket for en god kamp, og spillerne kan komme i et velfortjent bad og få diskuteret hvordan de bliver endnu bedre til næste gang ”.

Drengene er i aktion allerede i aften kl. 17.30 i Ullerslev, hvor der igen er endnu et lokalopgør – denne gang er det Langeskov der kommer på besøg.