Sejr i sæsonens første kamp

Fornuftigt spil Kenneth Kristiansen i målet og erkendelsen af vigtigheden i et godt forsvar sikrede SUS U14-drege Elite en sejr på 23-15 over rivalerne fra HeRy 67/Gislev – Kværndrup.

For SUS’ U14-Drenge Elite startede sæsonen søndag den 4. oktober kl. 1400 i Gislev Hallen. Her var modstanderen rivalerne fra HeRy 67. Et hold drengene kendte særdeles godt fra både Fyns mesterskabet i strandhåndbold og kvalifikationsstævnet til eliterækken, hvor det alle gangene var blevet til SUS-sejr.

En hel del SUS forældre var med til at bakke drengene fra Ullerslev og omegn op i denne svære og vigtige kamp – tak for det.

Kampen startede som trænerne havde forudset. De store HeRy drengene udstillede det flade og særdeles passive SUS forsvar, med deres mange hopskytter og langskudsmål. Dette gav Henrik TP i målet svære betingelser for at komme rigtigt i gang.

I modsatte ende lykkedes det SUS drengene, med Joakim Rydal og benjamin Brunshøj i spidsen, at spille sig fornuftigt igennem HeRy’s 5-1 forsvar.

På vores banehalvdel blev det passive og tacklingsfrie SUS forsvar dog udstillet gang på gang. Skytter fik frit skud ind over midten af forsvaret og en del indspil gjorde det surt at være SUS-målmand.

Henrik TP blev herfor skiftet med Kenneth Kristiansen.

Med to reddede straffekast i træk og et par andre flotte redninger, gav han en smule liv til Ullerslev drengenes forsvar, der langsomt begyndte at tage lidt fra.

SUS drengene var således foran med mellem et og tre mål hele 1. halvleg.

Efter opsang i halvlegen, lykkedes det endelig for SUS at komme nogenlunde i gang i forsvaret. Her spillede fyrtårnet Thomas Torp en væsentlig rolle i midterforsvaret. Hans storspil sammenholdt med modstandernes valgte 4-2 spil gjorde, at der blev tacklet og bolderobret en hel del mere i denne halvleg.

Dette gjorde, at Joakim Rydal og Lasse Mikkelsen kunne score et par, af de alt for få kontrascoringer.

Kampen endte med en SUS-sejr på 23-15, hvilket må siges at være godkendt, kampen og nerverne taget i betragtning.