Sikker sejr - men rodet kamp

Med en frisk syv-måls sejr over Bolbro i søndagens udekamp, var det en flok glade spillere, der tirsdag mødte op til endnu en kamp i fynsserien. Tirsdag aften tog SUS-damerne således imod Østfyns HK på hjemmebane.
- Vi plejer at hænge lidt med paraderne, når vi spiller hverdagskampe, men jeg håber vi kan vende den statistik i aften, sagde Gitte Karmark, der igen i år står i spidsen for et hold med flere nye ansigter, inden kampen tirsdag. – Der har været lidt omstruktureringer i truppen, så holdet skal lige spilles sammen, fortalte hun.

Og især sammenspillet blev udstillet tirsdag aften i Ullerslev kultur- og idrætscenter. Alt for mange gange spiller Østfyns HK forsvaret fladt, og kommer til nogle nemme scoringer i første halvleg. Emma Rudbæk Sørensen i målet sørger med fine redninger dog for, at det ikke bliver alt for spændende. Angrebsspillet præges af mange tekniske fejl og afleveringer ud over sidelinjen. – Det er rigtig svært at spille mod et hold, der bevidst trækker tempoet ud af kampen. Det gør, at vores rytme og spænding slet ikke kommer op, hvor det plejer at være, og vi formår ganske enkelt ikke at trække afgørende fra i første halvleg, udtalte Gitte Karmark efter kampen. Med en snæver to-målsføring på 9-7 ved pausen, var der lagt op til en kærlig opsang i omklædningsrummet. Og det var da også et noget andet hold, der meldte sig på banen efter halvlegen. Med flere gode kontramål og en Mie Justesen, der for alvor havde fået indstillet sigtekornet fra venstre back, kom der endelig gang i scoringerne. Forsvaret fik lukket bedre ned, og gav holdets mest rutinerede spiller (rent aldersmæssigt) keeper Tina Ginnerup Jespersen gode vilkår for redninger fra Østfyns HKs spillere.

- Vi tager to point med, og får endelig spillet vores måldifference i plus. Det betyder, at vi lige nu ligger nummer et i fynsserien. I hvert fald indtil på torsdag, hvor der er ny spillerunde, siger fynsseriedamernes nye holdleder, Line Birkholm.

Sejren over Østfyns HK ender med at blive stensikker. SUS vinder lokalopgøret 26-14.