God sæsonstart for U12 Pige B

U12 pige B er kommet rigtig godt fra land med to sejre i de første to kampe i turneringen. Første kamp den 8. otober mod Sdr. Nærå IF trak vores piger sig sejrrigt ud af med en sejr på 17-8 og i onsdags den 21. oktober var IF Stjernen modstander.....

I første halvleg kom pigerne foran 4-1 efter 5 minutters spilletid og var foran 10-5 til pausen. Målene blev scoret af Anna Laura og Anna og stor ros til hele holdet for en fin kollektiv indsats.

I anden halvleg kom vi lidt skidt videre efter en mindre skade hos vores målmand, der måtte skiftes ud med en markspiller. Rytmen blev brudt og vi blev mødt af en mindre scoringspause, der gjorde at hjemme holdet kom tættere på en udligning. Heldigvis har vi en bred trup og Louise og Johanne fik gang i målscoringen med nogle fine aktioner. Til sidst kunne vi trække lidt fra og trak os sejrrigt ud af opgøret med slutstilling 16-13. Træner teamet Jane og Trine udtaler: ”Der blev spillet og kæmpet godt på alle pladser og vi ser stor fremgang hos pigerne”. Det var nogle meget tilfredse trænere jeg talte med i hallen torsdag, hvor pigerne allerede var klar på træningsbanen igen.

Pigerne spiller næste kamp søndag den 1. november ude mod DHG.