SUS-piger til Spar Nord Cup

Under en af kampene i Ullerslevhallerne lørdag eftermiddag møder vi fire SUS-piger, der er færdige med dagens kampe.
- Det har været lidt hårdt program, for mellem nogle af kampene har der kun været en halv times pause, siger U14 pigernes træner, Henriette Godskesen. Men heldigvis er holdet i god form. – Ja, og vi har vundet to og tabt to, fortæller Sofia, som er den ene af pigerne, der sidder og ser lidt håndbold. – Vi kan rigtig godt lide at være til stævne, og vi har været afsted mange gange, fortæller Sisse, mens de tre andre er hurtige til at fortælle at de faktisk vandt Kempa Kolding Cup her i 2015. – Det er selvfølgelig rigtig sjovt, at spille mod hold, der er fra udlandet, men det er virkelig også sjovt at være til SUS Cup, for her kender vi rigtig mange af dem, der er med, fortæller Line og Nanna i kor.

I denne sæson skal pigerne spille 1. division, og det glæder de sig rigtig meget til. Også deres træner Henriette, er spændt på sæsonen. – Ja, vi har lidt en udfordring i, at pigerne alle er førsteårs U14, så vi møder ofte nogle, der er noget større end vi er, men vi skal udnytte at vi er små og hurtige og så spille rigtig meget kontra, fortæller hun.

SUS-pigerne har et rigtig godt sammenhold, og selvom der er sportslige ambitioner, så er der stadig plads til hygge. – Jeg har banankage med, siger Sisse mens de tre andre fortæller om, hvad de ellers skal have af snacks på Ørbæk Skole, hvor de er indkvarterede under stævnet. – Alle SUS-holdene bor derude, så det er rigtig sjovt om aftenen, når vi er der alle sammen, fortæller pigerne.

Tidligt søndag morgen vandt pigerne deres tredje kamp. Det blev 15 -11 over Team Favrskov 2, og de spiller om 5.-6. pladsen lidt senere på dagen. - Det må man sige, er godkendt, fortæller Henriette Godskesen.