SUS Håndbolds børne- og ungdomshold klar til turneringsopstart

FHF og HRØ er de to forbund vi har børne- og ungdomshold tilmeldt hos i SUS Håndbold. Vore hold har i løbet af september været til niveaustævner hos de to forbund for at finde den rette række at tilmelde sig, når turneringen starter den 4. oktober.

Vore børne- og ungdomshold fra U10-U18 har været af sted til niveaustævner her i september, og klubben er klar til at tilmelde hold i følgende rækker:

U10 piger og drenge stiller op i B-rækken.

U12 piger og drenge har tilmeldt sig A-rækken, og da vi er så heldige at have en stor årgang U12 piger, har vi ligeledes tilmeldt et hold i B-rækken.

U14 piger prøver lykken i 1. division, der formentlig vil give pigerne nogle hårde kampe. Men trænerne mener, pigerne vil få for lidt modstand i A-rækken, hvilket der ikke er meget udvikling i. U14 drenge regner med at finde det rigtige niveau i A-rækken.

Hos U16 piger og drenge og 18 drenge er der holdfællesskab med Nyborg, så de tørner ud for SUS Nyborg i kommende sæson - U16 piger og U18 drenge i 2. division og U16 drenge i 1. division. SUS Håndbolds U18 piger tilmelder sig i A-rækken.

Det er med stor glæde, at vi igen i år er repræsenteret i alle årgange, og vi glæder os til den kommende sæson, fyldt med masser af god håndbold.

Se de enkelte holds rækker her!