Møde for alle frivillige stævnehjælpere på torsdag

I Kultursalen inviteres alle, som giver en hånd med ved SUS Spar Nord Cup 2015, til et kort informationsmøde på torsdag den 17.9. kl. 19.00. Der er samtidig en konkurrence med en masse flotte præmier, skænket af stævnets hovedsponsor, Spar Nord i Nyborg. Klubben håber på stort fremmøde!


Der vil være en kort information om stævnet og om de mange opgaver, som skal løses for at stævnet igen i år bliver en god oplevelse for de omkring 1.100 børn og deres 225 ledere fra hele landet.

Det kræver derfor, at så mange som muligt af klubbens medlemmer, forældre og andre med tilknytning til SUS Håndbold bidrager med en tjans i weekenden fra den 25. til 27. september.

Endnu mangler en del poster at blive besat, blandt andet dommerbordsvagter i nogle af de ialt 11 haller, hvor stævnet foregår.

Derfor - meld dig som Cup-Crew, og få en oplevelse sammen med de øvrige hjælpere og de mange gæster. Udfyld Cup-kuponen her - og send den i dag.

Tak for hjælpen - vi ses på torsdag i Kultursalen og til SUS Spar Nord Cup 2015. Mød blot op - der er ingen tilmeldig til mødet.