U12 pige på træningslejr

U12 piger A har været på træningslejr i weekenden den 28-29. August på Strib efterskole.

Vi blev kontaktet for en måned siden om vi kunne tænke os at deltage i en træningslejr på Strib Idrætsefterskole – det var et tilbud vi ikke kunne sige nej til, da stævnet var gratis, med fuld forplejning og samtidig fik besøg af elitetrænere, der lavede en masse aktiviteter med pigerne fra fredag eftermiddag og til sengetid. De lavede cirkeltræning, strand håndbold, stafet med æg og man fik også trænet hvordan man åbner karameller med kniv og gaffel. Der blev gået til den, kæmpet, svedt og grinet en masse den aften.

 

Lørdag stod den på træningskampe hele dagen. Pigerne mødte i første kamp Vidar. Pigerne var desværre slet ikke klar og spillede langt under sædvanlig standard. Det var et par nedtrykte piger der ringede hjem og sagde de havde tabt med 17-10 og ”vi spillede slet ikke ordenligt samme”. Det blev der heldigvis rettet op på til de næste to kampe mod Rødekro og Kolding KFUM, hvor pigerne fik to flotte sejre på henholdsvis 20-10 og 18-6. Pigerne klarede sig rigtigt flot og synes det var spændende at møde nye modstandere de ikke spiller mod i de fynske turneringer. Pigerne og trænerne var alt i alt tilfredse med deres fælles præstation og takker for invitationen til Strib Idrætsefterskole.

 

Både U12 A og B skal i aktion lørdag den 5. september, hvor der afvikles niveaustævne i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Vi håber rigtig mange vil komme forbi og følge pigerne. B holdet spiller kl. 10.00 og 14.30, A holdet spiller kl. 10.45 og 15.15.