Lærestreg i sæsonpremieren

U18 drengene tabte tirsdag aften på hjemmebane til et topmotiveret TMS Ringsted mandskab.

Man må så håbe, at U18 drengene lærer af nederlaget. Sådan lød det i korridorerne, da de mange tilskuere tirsdag aften skuffede forlod Ullerslev Kultur- og Idrætscenter efter at have overværet sæsonpremieren i østdivisionen mod TMS Ringsted.

Hvor hjemmeholdet virkede selvsikre fra starten, men som kampen skred frem uden den nødvendige gnist, så var gæsterne fra Sjælland helt anderledes tændte. De kunne juble eller ærgre sig sammen over hver vigtig hændelse gennem de 60 minutter.

Om det var de store forventninger, som ligger på SUS-spillernes skuldre i denne sæson, eller frygten for igen i år at skulle tabe til TMS Ringsted på hjemmegulvet, som tyngede holdet, er naturligvis uvidst, men holdet kan helt sikkert lære af nederlaget og af modstandernes åbenlyse sejrsvilje.

Og faktisk har SUS-holdet kun sig selv at takke for nederlaget på 25-28. Således var hjemmeholdet i front midt i første halvleg med 6-3 og ved pausen 14-11. Men ved blandt andet stillingen 18-14 og med to mand i overtal blev flere oplagte chancer brændt, og tilmed kunne Ringsted score i den modsatte ende. Fra stillingen 22-20 fra det 17. til 22. minut scorede SUS slet ikke, mens gæsterne forcerede det offensive SUS-forsvar i den modsatte ende og kom foran 23-22 - også selv om SUS på det tidspunkt igen var i overtal, og Ringsted nu var uden deres topscorer med 10 mål, som måtte udgå med en skade.

Derfor var det også fortjent, at gæsterne endnu en gang kunne trække sig sejrrigt ud af Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Målscorere for SUS var Mads Rydal med 6 mål, Jacob Lindemann 5, Anders Bebe 4, Tobias Jakobsen og Rasmus Petersen 3, Niels Hansen 2, Patrick Nielsen og Simon Elsborg hvert et mål.

Allerede på søndag venter endnu en svær opgave, nemlig Tommerup HK på udebane, som er kommet godt fra start i den nye sæson med en sejr over Middelfart Elite Ungdom og et knebent nederlag til GOG. Kampen spilles i Tommeruphallen kl. 16.15.