U14 piger til træningsstævne i Brørup

U14 piger er kommet godt fra start på træningsbanen og i weekenden drog pigerne af sted for at teste formen til stævne i Brørup, der efter en rigtig god kamp ved sidste års Spar Nord Cup havde inviteret pigerne til Brørup.
Lørdag morgen kl. 7,30 stod U14 pigerne klar ved kultursalen i Ullerslev for at drage vest på til Brørup for at deltage i et træningsstævne. Nogle havde dog været til Christopher koncert fredag aften og var lidt trætte, men 11 piger var klar til kamp, heraf en fødselar Dagmar Pedersen.

Vi blev kontaktet før sommerferien om vi kunne tænke os at deltage i dette træningsstævne, da Folding Brørup sidste år deltog i SUS Cup for første gang. Ved stævnet sidste år havde vi en god kamp mod hinanden og fik os en god snak efterfølgende. Til dette års SUS Spar Nord Cup, deltager Folding Brørup med hele 7 hold.

I U14 pige-truppen er der 14 rigtig gode håndboldspillere, men p.t. er Anna Larsen og Katrine Bjørnskov ude med knæskader. Vi håber de kommer i gang hurtigst muligt, da de begge er stregspillere og gode forsvarsspillere. Cecilie Grønnegård som bl.a. også spiller steg havde desværre også meldt afbud til lørdagens træningsstævne.


I første kamp spillede vi mod Billund og vandt lidt heldigt 19-18 med et mål scoret 1 sekund før tid, af Sisse Jørgensen. I denne kamp blev vores 4. stregspiller Line Pedersen skadet og kunne ikke spille mere den dag. Det betød at vi måtte rokere en hel del rundt på spillerne - både angreb og forsvarsmæssigt, da vi nu manglede de 4 spillere. Det var en meget tæt kamp og med en sejr betød det, at vi som vindere skulle møde netop Folding Brørup.

Den næste kamp mod Folding Brørup var vi bagud hele kampen. Forsvaret kørte slet ikke og hele holdet halsede bagefter. Ved pausen var vi bagud med 4-11! I pausen fik vi trænere givet pigerne nogle desinger og de fik troen og gejsten tilbage. Der blev sat tempo i spillet hvilket resulterede i, at vi midt i 2 halvleg kom op og kun var bagud med 10-12. Desværre får Folding Brørup 3 hurtige mål og kampen ender lidt ufortjent 10-15.

3. kamp var mod Ribe og det blev en lidt rodet forestilling som desværre blev afgjort af den 15. person på banen. Et hold som vi helt sikkert kan slå når alle pigerne er friske og klar igen. Den endte med et nederlag på 15-16.


Tak til Thomas Rasmussen og Heidi Pedersen, for opbakning hele dagen. Tak for kage fra fødselar Dagmar og en god dag med pigerne.

Trænerne Palle & Tina Heine Matthiesen