SUS Spar Nord Cup afvikles 25. til 27. september

Sæt allerede nu kryds i kalenderen som hjælper ved det store årlige stævne. Allerede nu er over 70 hold fra hele landet tilmeldt stævnet, og her efter sommerferien og frem til tilmeldingsfristen udløb ventes stævnet som vanligt at blive fuldtegnet med omkring 130 hold og 1.500 deltagere.


Interessen for at deltage ved SUS Spar Nord Cup 2015 er intens. Allerede inden sommerferien var godt 70 hold tilmeldt fra hele landet, og når tilmeldingen slutter sidst i august ventes kapaciteten på omkring 130 hold at være fyldt op.

Som sædvanligt er der behov for, at alle i og omkring SUS Håndbold bidrager med hjælp, enten i køkkenet, i forbindelse med overnatningen, med pasning af dommerbord i de mange haller eller de mange øvrige opgaver. Derfor sæt kryds i kalenderen, eller allerbedst indsend allerede nu Cup-kuponen med dit tilbud om hjælp. Klik her - og udfyld kuponen med de muligheder, du har for at hjælpe.

Har du lyst til at være en del af stævneledelsen, der tilrettelægger og står for afviklingen af stævnet, de mange kampe, køkkenholdet eller planlægningen og gennemførelsen af overnatningen på skolerne, så er du også meget velkommen til at anføre det på Cup-kuponen. Derefter vil du hurtigt blive inddraget i stævneledelsen, der i forvejen tæller omkring 25 personer.

På forhånd mange tak for dit tilbud om at få det store stævne til igen i år at blive en succes!