Holdfællesskaber sæson 2015/16.

Der er indgået aftale mellem SUS Håndbold og Nyborg GIF om holdfællesskab for U16 pige og drenge, samt U18 drenge.
Holdfællesskaberne er etableret, for at give de bedste forudsætninger for en bred trup af spillere og dermed højne spillets niveau. Vi er lige præcis i begge klubber, ramt af efterskoleårgangen på U16 og stod hver især med en meget lille trup.
 
Til U16 piger har Michael Kampmann fra Nyborg GIF og Mie Justesen fra SUS Håndbold påtaget sig trænergerningen. Michael kan bidrage med en lang trænererfaring og Mie har stor spillererfaring og er stadig aktiv på håndboldbanen. Claus Torup som har sine rødder i Nyborg GIF er som holdleder, manden der vil holde styr på de mere administrative opgaver. Claus har en datter som spiller med på holdet.
Deres mål henover sommeren i forbindelse med sommertræningen er at få rystet spillertruppen godt sammen, så de er klar til sæsonstart.
 
Til U16 drenge har Thomas Stuhr fra SUS Nyborg og Joakim Rydal ligeledes fra SUS Nyborg påtaget sig trænergerningen. Det er første gang man finder Thomas trænerrollen, men han har masser spillererfaring med sig og er fortsat aktiv på SUS Nyborgs herrehold. Joakim har trænererfaring fra SUS Håndbold, han har gennem årene haft hjælpertrænerrollen og i sidste sæson stod han i spidsen på trænerteamet omkring U12 drenge. Joakim er selv fortsat aktiv på håndboldbanen sammen med Thomas Stuhr. Joakim tiltræder trænerfunktionen efter sommerferien. Thomas har til sommertræningen været assisteret af Morten Andersen fra Nyborg GIF. U16 holdet får hjælp af Henrik Petersen til de administrative opgaver. Henrik har en søn der spiller på holdet.
 
Til U18 drenge har Jens Bøje og John Mortensen, begge fra Nyborg GIF påtaget sig trænergerningen. Begge to kommer med masser af trænererfaring og har i deres yngre år været særdeles aktive på håndboldbanen. John har fra sidste sæson erfaring med holdfællesskab via sit trænervirke på U16 drenge holdet og har deraf kendskab tik nogle af de kommende U18 spillere.
 
Alle 3 hold stiler højt for den kommende sæson og stiller op i 1. eller 2. division til niveaustævnet i september måned.
 
Er du en spiller eller kender du en spiller i en af disse årgange, der mangler et godt hold at blive en del af, er alle velkomne til at kontakte trænerne for yderligere info.
Trænernes kontaktoplysninger finder du under hvert hold.