SUS-drenge vandt julestævner

U12-drengene vandt i Tommerup (billedet) og U14-drengene det store julestævne i Odense.

Ungdommen i SUS Håndbold har ikke ligget på den lade side i julen. Alle holdene har traditionen tro været til stævner mellem jul og nytår for at vedligeholde formen, inden de første kampe efter nytår går i gang her i den kommende weekend.
De mindste hold – U10 og U12 - deltog ved Sne Cup i Tommerup, hvor nogle af SUS-holdene også overnattede en enkelt nat. U12-drengene nåede helt til tops ved stævnet, idet de vandt finalen i den bedste række over Mårslet IF.
Lige så fornemt gik det for SUS Håndbold U14 drenge, som til dagligt spiller blandt de seks hold i Fyns bedste række Eliterækken. Holdet spillede sig først i semifinalen ved TPI Odenses store landsdækkende stævne, hvor det blev til en sejr over Faaborg HK, der også spiller i Eliterækken her efter nytår. Finalen var mod selveste Kolding IF, og med sejren sikrede SUS-drengene medaljer og træningsdragter som vindere af det stærke stævne.
Også her overnattede de deltagende SUS-hold, der foruden U12 drengene og pigerne også talte U16-årgangene.
Også U18 drengene, som allerede i aften spiller deres første turneringskamp i Østdivisionen ude mod Øresund Håndbold, har været i aktivitet. Dog ikke ved et stævne men søndag med to træningskampe i Århus mod henholdsvis Skovbakken fra den jyske vestdivision og Århus GF, der spiller i vestligaen. Efter to tætte kampe blev det til henholdsvis en sejr og et nederlag.

Her en beretning om Sne Cup successen for U12 drenge:

Igen i år har vi i julen været til et vellykket Sne Cup stævne i Tommerup. Vi var 19 drenge og to trænere af sted. Vi manglede kun Lars, som lå syg hjemme i sengen.

Vi var spillere til to hold, som spillede i hver sin pulje. Hold 1 vandt to kampe og spillede en uafgjort om søndagen, mens hold 2 tabte deres fire kampe. Der var et hold i deres række, som havde meldt afbud dagen før, så de spillede dobbelt turnering om søndagen.
Om mandagen spillede hold 2 deres første kamp uafgjort og tabte så B-finalen senere om mandagen.
Hold 1 vandt deres to første kampe om mandagen og skulle dermed spille finale kl. 18.00 i Årup Fritidscenter. Den blev vundet med 12–10 over Mårslet, og dermed vandt SUS-drengene turneringen - samt en hættetrøje, som de vil få udleveret, når de får den sendt til os og har fået trykt deres logo på dem.
Det er dejligt, der er så mange forældre, som har fulgt deres børn spille kampene ved stævnet, og til begge finaler var der stor opbakning fra de fleste forældre.
Det var en flok trætte børn, som tog hjem fra stævnet mandag aften. Det er dejligt som trænere at komme af sted med en flok børn som disse, som har det så godt indbyrdes, så man ikke skal rende og holde øje med dem hele tiden. De har det rigtigt godt sammen socialt og søndag aften, hvor der var diskotek på skolen i Tommerup havde de det fint sammen med vores egne U12 piger, som vi boede sammen med i to sammenhængende lokaler.