SUS ansætter to sportschefer

Den initiativrige østfynske håndboldklub går en spændende sæson i møde

Håndboldklubben SUS har ansat to sportschefer til den kommende sæson. Sonja Hedeager skal være bindeled mellem de yngste ungdomshold fra minipuslinge til drenge og piger, mens klubbens dameseniortræner Allan Thomsen skal stå som koordinator for juniorer, ynglinge og seniorer.

- Det er ikke mindst for at styrke vores talentfulde ungdomsafdeling, at vi har besluttet at tilknytte to sportschefer til klubben, siger SUS-formand Torben Nielsen. Deres opgaver bliver bl.a. at hjælpe ungdomstrænerne med at løse praktiske problemer og sørge for, at de kommer på trænerkurser, som både de og klubben kan få gavn af. Det er f.eks. også sportscheferne, der skal have overblik over de stævner, der tilbydes. De kommer til at færdes meget i hallerne, og derfor håber vi, at de vil kunne nå at opsnappe eventuelle problemer, før de når at udvikle sig, tilføjer håndboldformanden, som føler sig sikker på, at den interne kommunikation i klubben vil blive styrket med den nye ordning.

De to sportschefer kommer ikke til at stå alene med ansvaret. Sidste sæson nedsatte SUS et ungdomsudvalg, og ved generalforsamlingen i foråret blev en ungdomsrepræsentant, Luise Ipsen, valgt ind i bestyrelsen, som i forvejen har kontaktpersoner, der er ansvarlige for børne-, ungdoms-og seniorholdene.

Klar til ny sæson

SUS har alle trænere klar til en ny sæson, som klubben har store forventninger til. For første gang nogensinde har SUS et ungdomshold i Østdivisionen, nemlig herreynglingene, der i den kommende sæson skal dyste med storklubber som GOG, Ajax, Virum, Gladsaxe/HG og Team Helsinge.

Der er tilmeldt tre hold til de fynske eliterækker, nemlig dameynglinge, herrejunior og drenge, men alle øvrige SUS-ungdomshold er placeret i A-rækken.

Også i seniorafdelingen er der optimisme før den nye sæson. Første- og andenholdstruppen hos damerne tegner bredere end sidste år, hvor det blev til en lidt skuffende placering midt i Fynsserien, og hos herrerne, der var på nippet til at spille sig i 2. division, ser der ud til at komme forstærkninger udefra.

- Så vi regner med at kunne byde på nogle virkelig seværdige håndboldsøndage i Ullerslevhallerne med forhåbentlig stor publikumsopbakning, siger SUS-formand Torben Nielsen.

 Yderligere oplysninger: Torben Poulsen, tlf. 65-35 17 66 eller 26-48 77 42