Puslingetræf 1999

Den 17/10 99 skulle SUS og nogle andre hold til puslingetræf i Nr. Lyndelse hallen. Der var 67 spillere fra 8 klubber - det var Hindsholm, SUS, Risøhøj, Tommerup, Søndersø, Krarup Espe, HPTI Odense og Nr. Lyndelse.


Nogle af de 13 SUS-puslinge er her på vej til ro i klasseværelset. Artiklens forfatter ligger her ved siden af leder Gitte Markvardsen.

Vi skulle bo i  klasse nr. 22 6.a. Søndag kl. 18.00 skulle hvert hold sidde på en lang række og høre reglerne for hvad man ikke må. Da vi så kom ned i klassen havde Kristian Nørregård en sæk med hvor der lå T-shirts og en bold til dem der havde betalt.

Om aftenen skulle vi mødes i hallen til sjov håndbold. Og vi skulle udenfor og løbe orienteringsløb og vi skulle løbe rundt og få nogle kort af de forskellige der sad ude i mørket, men vi skulle løse nogle opgaver før vi får dem. Men vi skulle passe på for der var nogle der var røvere og de ville stjæle de kort vi havde fået. Jonas Andersen blev på et tidspunkt taget og vi fik ham kun tilbage hvis de fik et kort, men vi fik ham uden at give et kort.

Næste dag kl. 10.00 til 12.00 fik vi en overraskelse, og det var Keld Vilhelmsen og Søren Stryger der kom, og de fortalte om alt muligt om dem selv. Så fik vi skudøvelser af de to GOG spillere. Ved Keld Vilhemsen skulle vi skyde på mål ude bagfra og ved Søren Stryger lærte vi at skrue en bold. Så blev vi fotograferet med Keld og Søren og så fik vi autografer af dem.


SUS-puslingene fortærer madpakken efter ankomsten til Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse.

Så om eftermiddagen spillede vi klubber mod hinanden, og vi vandt begge kampe men 2-1 og 6-4.

Næste dag skulle vi hjem, men først skulle vi spille en håndboldturnering og finalen var med fulde drøn rigtige spilletrøjer rigtig dommer og når der blev scoret blev der spillet musik og han råbte op, hvem der scorede.

Det sjoveste var det første vi lavede den første aften, hvor vi spillede med en badebold med sand i, og man kunne næsten ikke gribe bolden og man kunne slet ikke drible. Det var rigtig sjovt!

Lasse Hansen (SUS) Puslinge drenge 22/10 1999