Herrerne videre i LP-turneringen

HF Svendborg slået i tredje runde i spændende opgør

Sidste års succes i Landspokalturneringen ser SUS-herrerne måske ud til at kunne følge op. De fleste husker nok sejren over Gelsted/Vestfyn og nederlaget efter to omkampe mod et andet 1. divisionshold, københavnske HIK. Torsdag aften lykkedes det nemlig for danmarksserieholdet at vinde over HF Svendborg fra 2. division, og dermed kvalificere sig til turneringens fjerde runde, hvor der (vistnok) også deltager hold fra Håndboldligaen og fra øst for Storebælt.

Sejren blev så tæt som 18-17, og dermed fik SUS tillige revanche for det store nederlag på hjemmebane sidste sæson i danmarksserien, hvor HF Svendborg som bekendt blev nummer et og rykkede op i 2. division - med SUS på andenpladsen!

I LP-opgøret kom SUS ellers bagud 1-5, men fik sig - næsten sædvanen tro - kæmpet ind i kampen igen. Det blev 7-7 og ved pausen var gæsterne foran med en enkelt pind (9-8).

Ikke mindst takket være unge Brian Knudsen i SUS-målet blev Svendborgs frygtede skytter, bl.a. Dan Larsen (spillende træner), holdt fra fadet, og tilmed var SUS foran både 16-14 og 18-16 i slufasen.

Ved stillingen 18-17 med blot 20 sekunder før tid smed HF Svendborg muligheden for omkamp bogstaveligt talt på gulvet, idet man forståeligt forsøgte sig med et vip i feltet. Det lykkedes ikke på samme måde som de sprudlende danske VM-piger på TV-skærmen mod Argentina, som de fleste SUS-tilskuere denne aften i stedet have valgt at følge.

De få tilskuere i Ullerslevhallerne så Palle Sørensen blive SUS-topscorer med fem mål.

Tilbage