Pigehold trukket – puslingehold tilmeldt

Med kun fire spillere tilbage måtte Pige A holdet desværre trækkes ud af turneringen, før den overhovedet kom i gang. Spillerne deltager nu på Dame Junior A, som også op til turneringen var en smule i bekneb for spillere, så derfor var det oplagt at lægge de to hold sammen. Indtil er det resultatmæssigt gået fornuftigt – tre kampe og fire point!

Antallet af ungdomshold i klubben er imidlertid blevet bibeholdt, idet der netop er blevet efteranmeldt et ekstra drenge puslingehold. I den kategori var der før turneringsstarten 13 spillere til rådighed – altså lige lidt nok til to hold. Samtidig var holdet tilmeldt i B-rækken – blandt andet vurderet på baggrund af et par store nederlag til A-rækkehold ved et stævne i august måned. Siden har spillerne udviklet sig flot – og kæmpesejre på henholdsvis 23-0 og 19-0 i de to første kampe satte endnu flere grå hår i hovedet på træner Erik Hansen.

Da der samtidig kom tre nye spillere, blev det besluttet at efteranmelde et hold i A-rækken. Selv om det så betyder, at der måske er syv-otte spillere til rådighed på hver af de to hold, og det måske også bliver til nederlag i flere kampe – så lærer og hærdes spillerne langt mere af ligeværdig modstand.

Modstand bliver der givetvis til begge puslinge drengehold i dag. A-holdet debuterer mod DHG, Odense, der indtil videre er ubesejret i A-rækken (den højeste række på Fyn, idet der først efter jul etableres en eliterække), og for B-holdets vedkommende gælder det Sanderum på udebane, der også har vundet et par betydelige sejre i startfasen.

Men som nævnt – puslingeholdene går frisk til sagen, og til hjælp ved træningen er yderligere blevet tilknyttet Mette Jensen og Michael Markvardsen. Og nu hvor der er to hold med i turneringen håber man på, at endnu et par spillere dukker op. Der trænes hver tirsdag kl. 16-17 og fredag kl. 17-18.30.