SUS-spiller på cricket-landsholdet

Målmanden på herre ynglinge divisionsholdet, Frederik Klokker, har mange evner. Ud over at være en glimrende målmand, en fighter af Guds nåde, humørspreder og en »altid glad dreng« på ynglingeholdet, så er han - trods sine kun 16 år - blandt landets allerbedste cricket-spillere.

På cricketholdet i hjembyen Kerteminde, der spiller i 1. division, er Frederik anfører og topscorer, og han har allerede spillet på både U19- og U21-landsholdet.

På sidstnævnte er han anfører - og igen til trods for hans unge alder.

Det »rigtige« landshold er Frederik nu også blevet udtaget til. Til april venter der ham en debut af de helt store, idet han skal med landsholdet til en stor turnering i Zimbabwe.

Men allerede her i februar får Frederik Klokker en Afrika-oplevelse, idet han sammen med endnu en Kerteminde-spiller er udtaget til ungdomslandsholdets tur til Sydafrika, hvor der i perioden den 10. til 19. februar er planlagt 6-7 kampe mod lokale hold.

Evnerne indenfor såvel cricket som håndboldmålmand har Frederik Klokker ikke fra fremmede. Hans far, Peter Palle Klokker, spillede i mange år på cricketlandsholdet og er i dag træner for Kertemindes 1. divisionshold og dermed også for sønnen. Mange håndboldspillere, blandt andet ældre SUS-spillere fra Skellerup-tiden, husker endvidere Peter Palle som en frygtløs målmand på Kertemindes bedste hold gennem mange år.

På grund af Frederik Klokkers Afrika-eventyr i februar flyttes hjemmekampen søndag den 13. februar mod Team Helsinge til et andet tidspunkt. Anmodningen om flytningen indløb dog først fra gæsternes side, idet deres nyerhvervede bagspiller fra HØJ i den pågældende weekend skal på tur med ynglingelandsholdet - i håndbold.

16-årige Frederik Klokker får i april debut på det rigtige cricket-landshold. Trods hans unge alder er han allerede anfører på ungdomslandsholdet.