Eliteungdom i Ullerslev

SUS Håndbold's herre ynglinge er allerede inden sæsonafslutningen sikre på titlen som fynsmestre, ligesom både dame ynglingene, drenge og herre junior er med helt fremme i Fyns bedste række - elite A.

Der er masser af talentfuld håndboldungdom i Ullerslev. Derfor kan SUS Håndbold trygt se fremtiden i møde og fortsætte bestræbelserne for at vende tilbage til divisionshåndbold.

Spillerne er i denne sæson strømmet til Ullerslevhallerne, og på næsten alle fronter er det lykkedes for spillere og klubbens mange dygtige og erfarne trænere at skabe opsigtsvækkende resultater.

Således blev der allerede inden de sidste to spillerunder en kendsgerning, at herre ynglingene for anden gang i klubbens nu ti-årige historie har vundet elite A, som er højeste række under Fyns Håndbold Forbund, og dermed er holdet Fynsmestre!

Også to af klubbens øvrige ungdomshold kan nå denne fornemme titel! Det er herre junior, som senest i søndags overvandt rivalerne fra Otterup - endog på udebane og med kun syv spillere, idet flere spillere fra sygdomsramte eller på vinterferie.

Endelig er der drengene, der som bekendt sidste år for det flestes vedkommende var med til at vinde fynsmesterskabet som puslinge. Disse meget talentfulde spillere er nu igen på spil som drenge. De ligger ligger på 3. pladsen efter Thurø og Tved i toppen af elite A. Og her er der vel at mærke ingen overliggende division med de to-tre allerbedste fynske hold - her er det den absolutte top af fynsk håndbold, hvor SUS altså igen i år blander sig kraftigt!

På spindesiden har dame ynglingene, der kun sæsonen igennem har været otte-ni spillere også plantet sig solidt i toppen af elite A, kun overgået af DHG!

Dame junior og piger spiller begge i A-rækken, hvor holdene ligger med helt fremme.

Endelig er der puslingeafdelingerne, hvor pigerne går fra sejr til sejr i B-rækken, medens drengene er placeret midt i A-rækken efter flere store sejre. Senest blev det dog til et knebent nederlag i Stige.

Lilleputterne over igen i år langt over 20 spillere, og her har ingen af de to hold tabt efter jul. De ældste af drengene spiller desuden med på det nye puslinge C hold for at vænne sig til næste års puslinge-tid.

tilbage.gif (1355 bytes)