SUS nakket i Nakskov

Trods flot opbakning af ikke mindre end 135 medrejsende tilskuere fik SUS-herrerne slet ikke greb om spillet i Nakskov, og tabte den afgørende kvalikamp med 28-23

135 tilskuere var med!
135 SUS-tilhængere var med i Nakskov for at bakke herrerne op!

SUS-herrerne spiller også i næste sæson i danmarksserien. Med en andenplads i danmarksserien i den ordinære turnering, to fornemme resultater mod 1. divisionshold i LP-turneringen og så de tre kvalifikationskampe mod Nakskov - blev det en flot sæson - set som helhed og i bakspejlet. Ikke mindst den enorme tilskuerinteresse i de seneste afgørende kampe var så flot, at det på lang sigt vil kunne gavne såvel spillerne som hele klubben.

Således var der ikke færre end 135 tilskuere, der i lørdags havde taget turen med til Nakskov til den tredje og afgørende kvalifikationskamp. Måske har denne fantastiske opbakning ligefrem skruet forventninger og selvtilliden hos spillerne så højt op, at »det ikke kunne gå galt«. Også set i lyset af de to første kampe mod Nakskov.

Men det gjorde det.

SUS-spillerne var som saltstøtter, da Nakskov-holdet med fanden-i-voldsk vilje kom drønende lige fra kampens start.

- Måske var det nervøsitet, måske modenheden til at tage chancen, når den virkelig var der, eller måske var spillerne blevet mættet af succes på en meget uheldigt tidspunkt. Jeg ved det ikke. Men kendsgerningen er, at vi slet ikke spillede op til vanlig standard, hverken i forsvar eller angreb, og vi havde ganske ikke midlet til at vinde kampen, erkendte SUS-træner Keld Hermann efter det bitre nederlag i lørdags, der blev på 28-23 uden SUS på noget tidspunkt var i nærheden af en sejr.

- Vi har kikset tre kampe før i denne sæson, og desværre skete det igen. Og vi kan så ærgre os endnu mere over, at vi ikke holdt hovedet koldt i den første kamp i Nakskov, hvor vi ellers havde dem på krogen.

- Vi har været tæt på i år, og vi skal nu se fremad, hvor vi både skal bruge de høstede erfaringer og publikumsinteressen positivt, fastslår Keld Hermann, der efter en let træning tirsdag aften sammen med spillerne slutter sæsonen med en kamp mod ynglingene, der den 24. og 25. april skal forsøge, om de kan kvalificere sig til divisionen næste år.

Herrerne starter igen træningen i slutningen af maj måned, og her byder man blandt andet velkommen til en række talenter fra klubbens ynglingeafdeling.