SUS-ynglinge videre

Herre ynglingene klar til kvali-kampe mod sjællandske hold om oprykning til øst-divisionen

Både dame og herre ynglingene fra SUS Håndbold var i weekenden ude i kvalifikationskampe til næste sæsons øst-division. Med en sejr over Otterup på 33-28 og uafgjort 29-29 mod stærke DHG lykkedes det for herre ynglingene at indtage en fjerdeplads og dermed retten til det videre spil blandt 20 hold fra Fyn, Sjælland og København om de 12 divisionspladser. Disse kampe spilles den 8. og 9. maj.

SUS-ynglingene var på forhånd ramt af et afbud, og i kampene blev såvel Martin Andersen samt nyankomne Casper Andersen fra Nyborg begge knæskadede. Alligevel formåede holdet at opnå de tre point, som altså gav retten til nye kvalifikationskamp, og hvor der absolut er chance for at nå det store mål: Første ungdomshold fra SUS Håndbold i divisionen!

Til gengæld lykkedes det ikke for dame ynglingene at kvalificere sig til de afgørende kampe mod holdene øst for Storebælt. Holdet må efter fire nederlag i weekenden »nøjes« med at spille i eliterækken næste år.

Dame ynglingene havde til kampene flere afbud, bl.a. på grund af konfirmation i Ullerslev i samme weekend. Trods de store nederlag var træner Bo Pedersen momentvis tilfreds med især forsvarsspillet, og han er overbevist om, at holdet sagtens vil kunne forsvare mindst den andenplads, som sidste år blev opnået i elite A-rækken. Således er holdet på nær en enkelt oprykket spillet de samme spillere som i fjor, sammen med en række oprykkede dame juniorspillere.

Resultater:

Kvalifikation til øst-divisionen - lørdag den 24. april og søndag den 25. april i Gudmehallerne:

Dame ynglinge:
SUS-GOG/Gudme 8-24
SUS-HF Svendborg 12-24
SUS-DHG 12-33
SUS-Otterup 22-30

 

Herre ynglinge:
SUS-GOG/Gudme 20-38
SUS-Otterup 33-28
SUS-DHG 29-29
SUS-Gelsted/Vestfyn 24-33