SUS fylder 10 år i år

Divisionsdebut for ynglinge

SUS Håndbold starter sæsonen på søndag i Ullerslevhallerne med stort program.

Så går det atter løs. Vintersæsonen står for døren, og allerede på søndag er der fuldt håndboldprogram i Ullerslevhallerne. Mest opmærksomhed er der om et af SUS Håndbold’s ungdomshold, herre ynglingene, der som det første af klubbens ungdomshold for første gang skal spille i divisionsrækken.

Ynglingene møder kl. 14.00 GV, Ejby i et fynsk lokalopgør, og derefter spiller damerne i Fynsserien mod IF Stjernen, inden sidste sæsonens gyser i danmarksserien mellem SUS-herrerne og Fuglebjerg gentages - i denne sæsons første spillerunde.

Medens herrerne først har premiere på sæsonen på søndag, lagde såvel ynglingene som damerne ud i den forgangne weekend på udebane. Herre ynglingene spillede deres første øst-divisionskamp i Ringsted, hvor det blev til et hæderligt nederlag på 27-29 mod et af rækkens formodede stærkeste mandskaber. SUS spillede en meget flot første halvleg, der blev vundet 13-12. I anden halvleg skiftedes holdene til at være i front, og var en oplagt SUS-kontrachance ikke misbrugt ved stillingen 27-26 til hjemmeholdet, kunne SUS-talenterne sagtens have hentet point i debutkampen.

Holdet var tilmed uden en af nøglespillerne, Kristoffer Skov, der dog ventes klar til på søndag. SUS-målene blev sat ind af Bo Pedersen og Asger Christiansen med hver 5, Theis Poulsen og Martin Andersen, hver 4, Michael Markvardsen og Morten Rosendal hver 3, medens de tre sidste på holdet, Christian olsen, Casper Rasmussen og Jacob Drøhse, scorede hver en gang.

Damerne fik et point med hjem fra Ringe i søndag, da de spillede uafgjort 21-21 mod Risøhøj. SUS-damerne var på et tidspunkt foran med tre mål i anden halvleg, men trods alt kan holdet være tilfreds med et point, da hjemmeholdet i slutfasen var foran.

Endelig spillede drenge elite og herre junior elite også deres første kamp i den nye sæson i søndags. Drengene vandt overbevisende 18-7 i Otterup, medens juniorerne tabte knebent 18-20 mod GOG, Gudme.

Disse hold spiller også hjemme på søndag, og i det hele taget kan der læses alt om sæsonoptakten i SUS Håndbold’s store præsentationsavis, som husstandsomdeles på torsdag.