Find SUS på Facebook

15.668,73 kroner fra OK

27-01-2020 18:56:52 Erik Hansen
Kundekonsulent Preben Andersen fra Nyborg (tv) overrakte den store OK-check til spillere fra SUS Håndbold og træner Linda W. Kristensen samt Palle Matthiesen fra klubbens sponsorudvalg. Spillerne er fra venstre Signe Larsen fra U13-holdet, samt Sigrid Jørgensen, Clara Horne Riget, Dicte Westring samt Sofia Dyreborg, som alle spiller U11 i SUS. Fotos: Erik Hansen

15.668,73 kroner. Så flot var checken, som Preben Andersen i lørdags kunne overrække til repræsentanter fra SUS Håndbolds børne- og ungdomsafdeling (træner Linda W. Kristensen, U11- og U13-piger sammen med Palle Matthiesen fra klubbens sponsorudvalg), som resultatet af aftalen om 5 øre for hvert købt liter benzin og diesel på de mange OK-kort i det forgangne år, der er tilknyttet SUS Håndbold.

Og heldigvis tegnes flere og flere SUS-kort, både til benzin og diesel, men også til køb af el,, naturgas og mobilabonnement hos OK (som dermed giver et endnu større afkast til SUS Håndbold).

Så har du ikke allerede et OK-kort mm, som er tilknyttet SUS, så kan det tegnes direkte her på hjemmesiden (til højre under SUS-info - eller klik her).

Flere benyttede lejligheden i lørdags (se foto), men allerede igen nu på fredag fra kl. 13-17 er der mulighed ved OK-tanken på Lundsager, hvor Preben Andersen fra OK igen er i Ullerslev. Her kan du også få omkonverteret dit kort, hvis det eksempelvis stadig er tilknyttet Spar-To, som jo ikke længere eksisterer.DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75