Find SUS på Facebook

Fyns bedste old boyshold

31-03-2019 14:36:18 Erik Hansen
SUS Håndbolds old boys med pokal og diplom, efter fynsmesterskabet var i hus. Fra venstre ses siddende Poul Bjarne Hansen, Benny Olsen, Henning Caspersen og Lars Birkholm Hansen. Stående fra venstre Erik Hansen, Jørgen Møller, Morten Jakobsen, Jørgen Hansen og Jørn Vest Hansen. Foruden de to ikke omklædte var der også skader og andre afbud fra følgende spillere, som også har deltaget på holdet i sæsonen: Torben Højbo Andersen, Bent Larsen, Henrik Fredslund, Henrik Grønnegaard og Lars Søgaard.

Selvom der kun er fire old boys tilbage på Fyn i denne sæson, kan der ikke pilles ved SUS-holdets præstation. Måske lige, at holdet sluttede sæsonen af med et nederlag på 14-16 i sidste kamp mod KFUM Odense.

Lokale Jesper Nørgaard, der sidder i Fyns Håndbold Forbunds turneringsudvalg, var mødt frem for at hædre holdet, der allerede inden kampen var sikre på at slutte på førstepladsen.

For to år siden lavede SUS-holdet samme bedrift, omend med flere modstandere.

Holdet håber nu på, at der bliver markant flere hold i næste sæson, for at den ældre holdkategori ikke helt ophører. Det ville være en bet fremover at skulle undvære samværet og de hyggelige stunder sammen med fighten på banen. Derfor ses der frem til de initiativer til fastholdelse af old boys/veteran-segmentet, som Fyns Håndbold Forbund lovet at sætte i værk her henover sommerpausen, så der igen næste sæson kan blive en mere attraktiv turnering for de ældre fynske håndboldspillere.

Tillykke til SUS Håndbold med fynsmesterskabet 2018/2019 i old boys-rækken!  DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75