Find SUS på Facebook

Julekalendere fra SUS i 20 år

09-11-2018 08:45:28 Erik Hansen
SUS-spillere præsenterer årets julekalender med blandt halve grise som gevinster i de rette omgivelser. Preben Guldager, Ravnsbjerggaard, Ullerslev (th), sammen med Palle Matthiesen fra klubbens aktive sponsorudvalg, har hvert år sponsoreret en gris til den populære aktivitet i den lokale håndboldklub. (Fotos: Erik Hansen)
Med udgivelsen af årets populære julekalender med de halve grise fra lokale svineproducenter blandt de mange gevinster, er det 20. år i træk, at SUS Håndbold fremstiller klubbens helt egen julekalender.

Kalenderen er igen i år trykt i 4.000 eksemplarer, og med 144 gevinster (seks pr. dag i hele december) og en gevinstsum på over 60.000 kroner er gevinstchancerne som sædvanligt ekstraordinært store.

Med de mange velvillige gevinstsponsorer i det lokale virksomheds- og forretningsliv yder salget af julekalenderen et godt bidrag hvert år til de mange aktiviteter i SUS Håndbolds store børne- og ungdomsafdeling.

Som nævnt er der hvert år blandt andet halve grise som gevinster. Blandt de lokale svineproducenter, som år efter år sponsorerer en gris, er Preben Guldager, Ravnsbjerggaard i Ullerslev.

- Som lokal virksomhed og fødevareproducent støtter jeg gerne aktiviteterne i området, både i foreningerne, eller når skolebørn eller børnehaver vil på besøg for at se vores dyr, understreger Preben Guldager, der i sine stalde årligt producerer omkring 15.000 slagtesvin.

Ravnsbjerggaard har i alle årene leveret en gris til SUS-julekalenderen, der ligesom de øvrige grise slagtes, luksusparteres i pakker med labels hos Danish Crown, så gevinsten er lige klar til fryseren.

Julekalenderen sælges i lokale forretninger, i hallerne i Ullerslev og af SUS-spillerne i den kommende tid.DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75