Find SUS på Facebook

Damerne tilbage i moderklubben

29-12-2017 12:08:56 Erik Hansen
SUS Nyborgs damer spiller i næste sæson igen i SUS Håndbolds regi. Lige nu ligger holdet midt i 2. division, og næste kamp er lokalopgøret søndag den 7. januar i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter mod IF Stjernen.

Eliteudvalget i det østfynske håndboldsamarbejde har sammen med moderklubberne besluttet at returnere licensen for dameholdet til SUS Håndbold.

Årsagen til, at det fælles projekt ophører efter fem år, hvor holdet i alle årene har spillet i 2. division, er, at det har vist sig ikke at kunne holde økonomisk at satse på elitehåndbold for både damer og herrer. Således kom SUS Nyborg sidste år ud med et underskud, trods et lavbudget i forhold til de øvrige klubber med 1. divisionsherrehold.

- Det har bestemt ikke været nogen let beslutning for moderklubberne eller eliteudvalget at skulle tage denne konsekvens, da dameholdet og hele teamet omkring holdet har leveret gode resultater og ikke mindst udvist stort engagement igennem alle sæsonerne i SUS Nyborg, lyder det i en pressemeddelelse fra eliteudvalget, som efter træningen i aftes meddelte beslutningen til spillerne og trænerteamet.

Et enigt eliteudvalg med moderklubberne bag sig håber, at denne beslutning kan være med til sikre fortsat udvikling af elitehåndbolden på Østfyn.

SUS Håndbold er klar til at tage imod 2. divisionsdamerne med åbne arme, og glæder sig til at byde holdet velkommen i de rammer i Ullerslev, som flere af spillerne kender fra deres tid før sammenlægningen.

 DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75