Find SUS på Facebook

Stor interesse for SUS Spar Nord Cup 2020

19-06-2020 16:28:57 Erik Hansen
Trods corona-restriktionerne er der lagt op til endnu et velbesøgt og oplevelsesrigt SUS Spar Nord Cup. Derfor er der igen alt mulig brug for hjælp af alle i og omkring SUS Håndbold som hjælpere i weekenden 18. til 20. september.

Ligesom alle øvrige større arrangementer og i det hele taget situationen for håndboldkampe og -stævner, må vi afvente myndighedernes forordninger i vor løbende tilrettelæggelse af SUS Spar Nord Cup 2020.

Derfor kan vi på nuværende ikke oplyse, hvilke restriktioner og ændringer, som vi som arrangører og alle deltagerne i givet fald skal forholde sig til ved stævnet i weekenden 18-20. september.

Vi krydser fingre for, at forordningerne bliver så lempelige som muligt, så stævnet er praktisk muligt at afvikle i stil med i de mange foregående år - til glæde for alle deltagerne og vi som arrangerende klub.

Interessen for at deltage er indtil videre ekstra stor, netop fordi holdene ikke har kunnet være samlet siden marts måned. Nuværende tidspunkt er der således tilmeldt over 60 hold, eller omkring halvdelen af stævnets maksimale kapacitet.

Men alt tyder på, at det igen i år bliver et velbesøgt stævne, med de corona-restriktioner som måtte være gældende til den tid. Derfor bliver der alt muligt brug for de sædvanlige hjælpere og gerne flere og nye cup-crews til afviklingen fra fredag aften den 18. og frem til søndag eftermiddag den 20. september. Derfor meld dig allerede nu ved en eller flere tjanser ved stævnet - klik her og udfyld cup-kuponen med din hjælp! DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75