Find SUS på Facebook

- Det bliver en oplevelse

08-03-2019 10:42:50 Erik Hansen
SUS-damerne har ikke tabt i de seneste ti kampe. Senest blev det til en ny sejr torsdag aften mod AG Håndbold, så holdet nu er væk fra nedrykningsområdet i 3. division. Se flere billeder fra kampen på klubbens facebook-side. Foto: Erik Hansen

Selv om ligaens tophold på det seneste har måttet indhente sæsonens første nederlag, ikke mindst på grund af skader og graviditet i truppen, så er SUS-lejren meget ydmyge overfor den overordentlig svære opgave på torsdag.

- Det bliver først og fremmest en oplevelse, som pigerne skal glæde sig til, lyder det fra SUS Håndbolds træner Allan Jensen. Vi skal spille vort spil og lave de mål, vi formår, og ellers tage det som en oplevelse.

SUS Håndbold kommer med selvtillid, idet holdet ikke har tabt de seneste otte turneringskampe og de to første kampe i pokalturneringen. Med den seneste sejr på 13-11 over AG Håndbold torsdag aften rykkede holdet væk fra nedrykningsregionen i 3. division.

- Vi har fået spillere klar efter skader i starten af sæsonen, og Helle Fyrsterling er kommet tilbage fra Gudme HK. Det har sammen med vor stærke målmandsduo styrket vort forsvar, påpeger træneren og glæder sig over en fin træningsindsats fra spillernes side.

Allan Jensen og spillerne håber på en stor publikumstilstrømning til den spændende pokalaften med besøget af de mange landsholdsstjerner med tidligere landstræner Jan Pytlick i spidsen.

Arrangementet starter klokken 17.45 med klubspisning for alle medlemmer, tilskuere, sponsorer m.fl. i Kultursalen. Der serveres lasagne med salat for 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn. Der kan tilmeldes frem til og med på søndag den 10. marts til Anna i cafeteriet. Det sker med betaling til hende via mobilepay 26 47 76 54 med angivelse med navn og af antal personer. 

Vi ses på torsdag!
DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75