Find SUS på Facebook

Genvalg ved generalforsamlingen

30-09-2021 21:24:15 Erik Hansen
Det blev en kort 20/21-sæson for alle SUS Håndbolds grundet Covid-19. Det blev kun til en enkelt træningskamp, inden alt var lukket ned.

- Der var heldigvis mange kreative trænere, der lavede virtuel træning via en skærm. Og da vi måtte mødes udendørs, startede træning på Sdr. Skole, kunne udvalgsformand Hanne Skyum Pedersen berette på generalforsamling, og havde samtidig stor ros til trænere og spillere for at bakke op om udendørs træning.

Også på seniorsiden blev det en meget kort sæson. Udvalgsformand Michael Hedeager glæder sig over, at SUS-samarbejdet på 3. div. damer er startet godt op til denne sæson.

Fra sponsorudvalgets side glædede Søren Christiansen sig over, at  alle sponsorer har støttet godt op om klubben i corona-tiden.

For SUS Nyborg-samarbejdet blev det en turbulens sæson, der endte med en sidsteplads uden nedrykning fra 1. division, mens 3. divisionsholdet slet ikke kom i kamp i den forgangne sæson.

2020/21-regnskabet viste et pænt overskud, og blev godkendt af generalforsamlingen.

Ved valgene blev både Tina Heine Matthiesen og Søren Christiansen genvalg til en ny periode i bestyrelsen. Det samme gjorde revisorerne, Jørgen Hedeager og Ann Karina Lindemann.
DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75