Find SUS på Facebook

Holdsponsorer:


Træningstider

Holdet er tilmeldt "Herre veteran", men pga. for få veteranhold, spilles i "Old boys"-rækken.

Træner ikke - spiller kun kampe


Information
Julefrokost 08-01-2018 21:13:51
Holdet afvikler traditionen tro julefrokost 4. juledag kl. 18.00 hos Jens Kimer! God jul!
Old Boys Rygreklamer
Holdleder
Poul Bjarne Hansen
Tlf. 65383715
Mobil 21743715
Holdleder
Allan Andersen
Tlf. 65352103
Mobil 21484155

Artikler om Old boys
Fynsmesterkab fejret med flugtskydning
Skærtorsdag var Fyns bedste old boys'er(!) samlet for at fejre mesterskabet. Det foregik hos Benny med skydning, grillpølser, sild og brændevin, bøffer, grønlandsk kaffe og dart.

Fyns bedste old boys-hold - og sæsonens første SUS-fynsmestre!
Med sejr onsdag aften i Espehallen er SUS Håndbolds veteraner sikre på førstepladsen og dermed fynsmesterskabet inden sidste spillerunde i Fyns højeste (og eneste) old boys-række. Se mere om holdet og spillertruppen her!

Tredieplads fejret med rygeost og nye kartofler
SUS Håndbolds veteranhold sluttede som trediebedste old boys-mandskab på Fyn. Forleden markerede spillerne den flotte placering på værdig vis.

SUS-veteraner blandt Fyns fem bedste
Veteranholdet, som spiller i old boys-rækken, skal her efter nytår spille i B-rækken - Fyns øverste række for old boys. Desværre er kun ialt 10 old boys-hold tilmeldt FHF-turneringen i år. "Oprykningen" blev fejret ved den traditionelle julefrokost 4. juledag.

Spændende SUS-tilbud: Tag med til Final4 i Köln i maj næste år
Veteranholdet planlægger en bustur til Köln den 29. maj til 1. juni 2015, hvor der er billet til alle fire slutkampe i håndboldens champions league. Alle interesserede i og omkring SUS Håndbold har mulighed for at tilmelde sig. Læs mere om super-håndboldtilbuddet her!

Håndbold, hygge og Hamborg-containere
Vellykket veterantur til Tyskland, med både besøg i Hamborg og håndbold mod lokalt hold i Lübeck. Se billederne fra turen, hvor ialt 29 spillere, ægtefæller og øvrige fra SUS Håndbold deltog.

Veteraner drager til Tyskland
En kamp mod THW Kiel eller TUS Lübeck, havnerundfart i Hamborg og billetter til Hamburg-Lemgo er blot et par af programpunkterne i turen, som SUS Håndbolds veteranhold med ledsagere og andre med tilknytning til holdet tager på i slutningen af maj måned.

Veteranerne vandt 9-3 på Ærø
De sjældne lave cifre kan skyldes flere forhold. Men SUS-holdet havde som sædvanligt en hyggelig tur til Ærø.

Veteraner med Mikkel Hansen-afslutning
SUS' ældste mandskab varmede på bedste vis op til dagens EM-finale med scoring til 13-12 på tremeterkast efter tid i lokalopgøret mod Østfyns HK.

Højt humør på Ærø-færgen
Igen i denne sæson kunne herre veteranholdet fejre førstepladsen og dermed oprykning til old boys B efter jul, da spillerne efter sidste kamp spiste smørrebrød med et par snapse på vej hjem fra Ærø.

Ubesejrede veteraner
Kampen i dag mod BR 66 endte uafgjort 15-15, og dermed er klubbens herre veteranhold - som sædvanlig - med i topppen af old boys C frem mod juletiden


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75