Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Træningstider, trænere - og generalforsamling
Her til højre på hjemmesiden under "SUS-Info" er nu en oversigt over træningstider og trænerne i den nye sæson. Desuden indbydelse til generalforsamlingen i SUS Håndbold den 22. september.

Vindernumre Kloakudvalgets lotteri
Her er vindernumrene for juni, juli og august 2020

Stævnet er blevet aflyst
På grund af de uændrede restriktioner og Covid-19 smittesituationen er SUS Spar Nord Cup 2020 blevet aflyst.

Planlægningen af stævnet fortsætter
Udvalgene bag SUS Spar Nord Cup 2020 den 18. til 20. september afventer endelige regler for stævner med overnatning i september måned. Derfor vil komme en nærmere udmelding af stævnet efter et nyt planlægningsmøde den 10. august.

Stor interesse for SUS Spar Nord Cup 2020
På nuværende tidspunkt er over 60 hold tilmeldt stævnet den 18.-20.9. Hvordan afviklingen kommer til at foregå i forhold til corona-restriktionerne må afvente myndighedernes forordninger på det tidspunkt. Men alle SUS-hjælpere skal holde sig klar til de mange opgaver som venter i den weekend.

SUS i gang efter corona'en
Træningen foregår i første omgang udendørs - på Sdr. skole og på beachhandball-banen ved hallerne. Se træningsoversigten for sommertræningen for SUS-holdene her!

Lørdag den 21. marts: Vigtige kampe, cykelløb og SUS-fest!
Tour SUS Nyborg sponsorcykelløb i forbindelse med stor håndboldeftermiddag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. SUS Håndbold stiller også med en cykel i feltet, som klubbens sponsorer og medlemmer kan støtte. 2. divisionsherrer har måske mulighed for oprykning og om aftenen er der SUS-fest!

Damerne tabte topkampen
3. divisionsdamerne tabte i de sidste sekunder mod Ollerup/Skerninge i lørdagens kamp i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Til gengæld vandt fynsserieherrerne over TPI Odense, og rykkede et vigtigt skridt væk fra bundregionen.

15.668,73 kroner fra OK
SUS Håndbolds børne- og ungdomsafdeling fik i lørdags et synligt bevis på effekten af den gode aftale med OK-kort, el og mobilabonnement tilknyttet klubben. Pengene er på basis af købet af OK-produkter gennem det forgangne år. På fredag kan der igen tegnes OK-aftale ved tanken på Lundsager.

Seks point - og tæt ved ét mere
Flotte resultater af divisionsholdene ved lørdagens hjemmekampe i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Både SUS-damerne og de to SUS Nyborg herrehold vandt suverænt, mens U19 ligadrengene var fire sekunder fra at hente sæsonens første point.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75