Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Håb for stævnet i september
Alle landets klubber har fået indbydelse til SUS Spar Nord Cup 2021 i weekenden 24. til 26. september. Klubben håber, at atter - efter sidste års corona-aflysning - igen bliver muligt at samle børne- og ungdomshold fra hele landet til opstartstævnet. Cup-crews: Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

En tidligere og en ny landsholdsspiller mødtes i Ullerslev
SUS Nyborgs 1. divisionskamp i lørdags mod HØJ Elite bød på et møde mellem to landsholdsspillere (billedet). I rød trøje Bo Spellerberg og i den hvide trøje hjemmeholdets Tróndur Mikkelsen, som netop er blevet udtaget til det færøske landshold, som spiller tre EM-kvalikampe i denne uge.

Lørdag er der igen håndbold i Ullerslev - men stadig uden tilskuere
Lørdag den 6. marts kl. 14.30 møder SUS Nyborgs 1. divisionsherrer Bo Spellerberg & Co. fra HØJ Elite i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Der er ingen adgang for publikum, men kampen kan følges live via SUS Nyborgs facebookside fra kl. 14.25. NB: Den kan ikke ses efterfølgende - kun live!

Endnu mangler der mange gevinster på julekalenderne at blive udleveret
Hvis du har en julekalender med gevinst, så ring omgående på tlf. 52 11 62 24 for aftale om afhentning af gevinsten. Derfor kig en ekstra gang bag lågerne, om der skulle være en gevinst.

Kasserer søges
SUS Håndbold har brug for en person til den spændende og vigtige funktion i klubben. Læs mere om kassererposten her!

Det er OK: 26.420,80 kroner til SUS-ungdommen
Rigtig mange SUS'ere bruger OK til køb af benzin, olie, el eller mobiltjeneste. Samtidig har OK i år forhøjet tilskuddet til SUS Håndbold med 30 procent som en ekstra støtte her i de vanskelige coronatider, også for idrætten. Læs under SUS-Info, hvordan du yderligere kan støtte SUS Håndbold via OK!

17.12.: Dengang Mikkel Hansen var junior
Den 6. oktober 2003 mødte SUS Håndbolds herre juniorer i Ullerslevhallen GOG i mesterrækken. Hos de gulblusede genkendes Mikkel Hansen, som var kommet fra Helsingør for at gå på Oure Idrætsefterskole. Se flere billeder fra kampen, som vistnok blev vundet af gæster.

Mindeord om Allan Andersen
En af klubbens store ildsjæle gennem mange, mange år er død. Allan sov ind efter kort tids sygdom sidste tirsdag, 74 år gammel.

Vindernumre Kloakudvalgets lotteri
Her er vindernumrene for september, oktober og november 2020

Julekalender - vigtigt: Ring/sms så snart du vinder!
Selv om over halvdelen af lågerne i SUS-julekalenderen er åbnet, har mange vindere endnu ikke kontaktet os på 52 11 62 24 for at få udleveret deres gevinst. Ring eller sms omgående, hvis du åbner en gevinstlåge, så vi kan aftale udleveringstidspunkt. Også selv om du måske er i tvivl om præmienummer.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75