Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
1.200 håndboldbørn spillede 281 spændende håndboldkampe
For 17. år i træk afviklede SUS Håndbold det store SUS Spar Nord Cup i alle Nyborg Kommunes ti idrætshaller.

Se alle resultater fra lørdagens kampe i SUS Spar Nord Cup her
Her klokken 18.00 er samtlige lørdagens 169 kampe afviklet. Se resultaterne og billeder fra vort store stævne her. Nu er aftensmaden klar til de tæt ved 1.000 spillere og trænere, som overnatter på de tre skoler.

Divisionssæsonen skydes i gang i Ullerslev her i weekenden
Fredag aften spiller kl. 19.00 SUS Nyborgs 3. divisionsherrer mod Team Haderslev, og klokken 20.30 spiller SUS Håndbolds 3. divisionsdamer mod Faaborg ØH. Søndag kl. 16.30 indleder SUS Nyborg sæsonen i 2. division mod Ajax København 2. Og samtidig er der SUS Spar Nord Cup 2019 i hele weekenden!

Kom til SUS-generalforsamling
Medlemmer og forældre indbydes til at deltage i generalforsamlingen på onsdag, den 25. september klokken 19 i Kultursalen. Kom og vær med til at præge din klub!

Kampprogrammet og oversigt for alle hjælpere til SUS Spar Nord Cup 2019 er klar!
Forberedelserne til den kommende weekends store arrangement er i fuld gang. Se alt om stævnet her - og se også planerne for de mange opgaver, som venter SUS-folket. Endnu mangler få opgaver at blive bemandet - måske har du mulighed for at hjælpe!

Klubdragten er klar til sæsonstart!
Så er den nye SUS-dragt klar hos LC Sport. Med klub- og sponsorstøtte kan den købes for kun 410 kroner i børnestørrelse og 450 kroner i ungdoms- og voksenstørrelse. Den og andet SUS-udstyr kan købes i forretningen eller bestilles her via hjemmesiden.

Vindernumre Kloakkens lotteri
Her er vindernumrene for Juni, Juli og August 2019 i Kloakkens lotteri

Der bliver brug for alle SUS'ere i weekenden den 20. til 22. september
Med foreløbig 117 tilmeldte hold fra hele landet tegner alt til et stort SUS Spar Nord Cup 2019. Derfor er der alt mulig brug for frivillig hjælp af medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til SUS Håndbold, for at arrangementet igen i år bliver en succes. Meld dig allerede her!

SUS'ere blev hædret
Ved jubilæumsfesten blev Malene Hansen kåret som "Årets SUS'er" og Heine Christiansen fik SUS-pokalen, som uddeles hvert femte år. Også klubbens ungdomshold har kåret hver deres "Årets SUS'er". Se billederne af alle "Årets SUS'ere".

Legender vandt over 2. divisionsholdet
Jubilæumsarrangementet startede med en kamp mellem det nuværende SUS Nyborg 2. divisionshold og tidligere divisionsspillere i SUS Håndbold. Sidstnævnte vandt 31-29! Se billederne fra kampen.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75