Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Alle vinderne af SUS Spar Nord Cup 2017
Så er stævnet vel overstået. Alle 291 kampe blev afviklet som planlagt, og vinderne af alle rækker fik deres præmier fra Spar Nord i Nyborg, da stævnet sluttede søndag eftermiddag. Se alle vinderholdene her.

Masser af håndbold i Ullerslev på søndag
Efter et veloverstået SUS Spar Nord Cup i sidste weekend, er der nu rig mulighed for at se både børne- senior- og ungdomshåndbold i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter nu på søndag.

Godkendt start for 3. divisionsdamerne
Trods et ærgerligt nederlag i den første turneringskamp, viste ny-oprykkerne rigtig gode takter i Fredericia.

1.300 bespises ved SUS Spar Nord Cup 2017
Der er stor tilfredshed med maden igen i år. Maden, der som sædvanligt er lavet af det frivillige team i Ullerslev skolekøkken, blev her til middag serveret for de mange stævnedeltagere fire forskellige steder. I aften får de 1.000 overnatten børn og voksne serveret mexicanske tortillas.

Startfløjt i alle hallerne
Præcis klokken otte fløjtede Daniel Løfbjerg og dommerne i øvrige 10 haller op til årets SUS Spar Nord Cup til stævnets ialt 291 kampe her i weekend. Alle hold, dommerne og SUS-crews er mødt frem denne herlige sensommermorgen.

Alt klar til weekendens store stævne
1.300 spillere og ledere fra hele landet deltager i SUS Spar Nord Cup 2017. Programmet for de 291 kampe er klar, og 200 frivillige SUS-crews er parate til at tage imod de 117 hold. Det bliver en herlig SUS-weekend, hvor alle står sammen om at stævnet igen i år bliver en en oplevelse for alle!

1.300 børn kommer til vort stævne
I weekenden 22. til 24. september deltager 117 hold fra hele landet ved SUS Spar Nord Cup 2017. Næsten 200 frivillige SUS-hjælpere er klar til at tage imod de mange gæster.

Gule SUS'ere trak stort læs
Næsten 100 frivillige SUS'ere var i weekenden med til at skabe de bedste rammer for årets traktortræk i Rynkeby. Ialt var der i dagens løb 1.600 tilskuere på pladsen, der så næsten 100 små og store traktorer trække afsted med slæden - bl.a. "Røde" fra "Landmænd søger kærlighed (billedet)

SUS trækker ved traktortræk
Mange frivillige SUS'ere har tilbudt hjælp ved traktortrækket i Rynkeby lørdag den 2. september, hvor klubben ligesom sidste år er medarrangør. Der mangler få hjælpere - derfor send gerne en svarkupon, hvis du har mulighed for at bidrage ved det store arrangement, hvor SUS får et økonomisk afkast.

Meld dig som hjælper ved SUS Spar Nord Cup 2017
Ved stævnet, som foregår fra fredag den 22. til søndag den 24. september, er der behov for at alle SUS-medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til klubben, tager en eller flere tjanser som frivillig Cup-Crew. Udfyld Cup-kuponen her...


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75