Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Veteraner drager til Tyskland - igen
En kamp mod TUS Lübeck, og billetter til THW Kiel-GOG er blot et par af programpunkterne i turen, som SUS Håndbolds old boyshold med ledsagere og andre med tilknytning til holdet tager på i weekenden den 22.-24. februar. Ialt 30 deltager i turen.

Pokalkampen mod Odense HC spilles 14. marts
Odense HC og TMS Ringsted. Større kan det næsten ikke blive for henholdsvis SUS Håndbolds 3. divisionsdamer og SUS Nyborgs 2. divisionsherrer. Damernes kamp mod landets pt. suverænt bedste hold spilles torsdag den 14. marts kl. 19.00 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Vindernumre for Kloakkens medlemslotteri
Her er vinder numrene for medlemslotteriet fra Kloakken for december, januar og februar.

Endnu en succesfuld weekend for dameafdelingen
Tre sejre på tre mulige må siges at være godkendt indsats for klubbens damehold. Serie 3 vandt uden at spille, 3. divisionsholdet kom et skridt tættere på Europa og serie 2 indtager førstepladsen i puljen.

Mange hjemmekampe på søndag
Søndag den 13. januar er stor hjemmesøndag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. U14-piger i 1.div.A møder GOG kl. 10.00, det nyoprykkede herre fynsseriehold spiller kl. 11.00, SUS' 3. divisionsdamer kl. 12.30, SUS Nyborg's 2. divisionsherrer kl. 14.30. Der er kampe i begge haller fra kl. 9-16.

Uheldige skader og trænerafbud var ingen hindring for serie 3-damer
Anden halvsæson blev søndag skudt i gang for flere af klubbens hold. SUS Håndbolds mest sejrsvante damehold startede på udebane i det sydfynske mod Gudme.

Gevinster på julekalenderen mangler at blive afhentet
Har du en SUS-julekalender med gevinst, så ring til Grethe Andersen, så den kan blive afhentet snarest. Der mangler blandt andet vindere til flere halve grise og dejlige oksekødspakker fra BF OKS. Så kig lige bag lågerne i julekalenderen efter en ekstra gang. Der kan stå "Gevinst" på bagsiden!

Næsten 15.000 kroner i benzinpenge
De mange SUS'ere, som har benzinkort, køber diesel, el, naturgas eller mobiltelefon gennem OK, gavner klubkassen. Det ses af afregningen fra selskabet for 2018, som netop er indkasseret.

Glædelig jul og godt nytår!
Alle medlemmer, trænere, ledere, forældre, sponsorer og øvrige med tilknytning til SUS Håndbold ønskes hermed en glædelig jul og godt nytår! Læs her en hilsen, som er udsendt til alle vore sponsorer!

Sjov julekonkurrence for alle SUS’ere
Send en sjov bobletekst, som passer til de viste SUS-billeder – og vind et gavekort på 200 kroner til Kirk Street Food, Arkaden i Odense, eller mad fra Ellinge Forsamlingshus (KirkHedegaard.dk)!


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75