Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Stort pokalfinalestævne i Ullerslev
SUS Håndbold har været så heldige at få lov til at afholde Tiden nærmer sig FHF’ årlige ungdomspokalfinalestævne, der afvikles lørdag den 3. marts. Men der er opgravning på hallernes parkeringspladser, så derfor benyt p-pladserne, som er markeret med rødt kryds.

Så er der hjemme-søndag!
Der er lagt op til en rigtig spændende dag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter på søndag, hvor stort set alle hold spiller hjemmekampe.

Endnu en søndag med overbevisende pointhøst i Ullerslev
Der var point til næsten alle seniorhold søndag eftermiddag i hallerne. Kun Old Boys-holdet måtte se sig slået af et ualmindeligt stærkt udehold fra KFUM Odense.

Flot søndag for SUS’ damehold
Der var fuldt udbytte for klubbens tre damehold, der alle var på udebane i opstartsweekenden efter julepausen.

Flere gevinster er ikke afhentet
Har du en SUS-julekalender med gevinst, så ring til Grethe Andersen, så den kan blive afhentet snarest. Der mangler blandt andet vindere til flere halve grise og dejlige oksekødspakker fra BF OKS. Så kig lige bag lågerne i julekalenderen efter en ekstra gang. Der kan stå "Gevinst" på bagsiden!

Damerne tilbage i moderklubben
Efter fem sæsoner i elitesamarbejdet rykker SUS Nyborg’s damer til næste sæson retur til SUS Håndbold. Samarbejdet på herresiden fortsætter uændret.

SUS-julefrokost fandt nye højder
Endnu en gang fandt årets SUS-julefrokost nye højder med holdkamp, TV-SUS og luciaoptog. Tak til alle jer der var med til at lave endnu en fantastisk julefrokost i SUS Håndbold.

Julekalenderne revet væk igen i år
Absolut sidste chance for at sikre sig årets julekalender og dermed gevinstchancen for en af de 144 flotte gevinster, er de ekstra få stykker, som endnu kan købes hos Eggert Spar i Ullerslev. Dermed er alle 4.000 kalendere solgt!

Fantastisk 1 halvsæson for U 12 drengene.
Ved sæson begyndelse var der en del usikkerhed om holdets niveau var. Pia valgte derfor at tilmelde dem til 2 niveau stævner, der resulterede i 4 kampe 4 sejre, så holdet blev tilmeldt i B rækken.

U6 var lørdag til stævne.
Det var en super dag med sammenhold, udvikling og sejre.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75