Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Er du OK?
Husk at OK støtter SUS Håndbolds ungdomsafdeling. Har du ikke endnu et OK-kort til benzin/diesel, eller har mobiltelefoni eller køber el hos OK, så kan på hjælpe din klub. Se hvordan under SUS-Info her til højre på siden!

Stor aktivitet og opbakning i SUS Håndbold
Ved generalforsamlingen i denne uge blev det fremhævet, at klubben mønstrer hold i alle rækker, med stærk opbakning af frivillige og forældre. Også økonomien og ledelsen er på plads.

De vandt SUS Spar Nord Cup 2018
Så er årets store stævne vel overstået. 245 kampe er blevet afviklet i ni af kommunens haller. Se, hvem der vandt alle rækkerne. Billeder af alle vinderholdene.

Følg stævnets resultater, stillinger og se billeder her
SUS Spar Nord Cup 2018 nærmer nu sin afslutning i ni haller i Nyborg Kommune. Den første pulje er afgjort. Svendborg vandt over IF Stjernen i den afgørende kamp i U12 piger A. Se også stævnets facebook-side.

Forberedelserne til store stævne i næste weekend i fuld gang
Der deltager 97 hold fra hele landet, og der skal spilles 246 kampe ved SUS Spar Nord Cup 2018 i ni haller i Nyborg Kommune. Bemandingsplanen for de mange frivillige hjælpere er også tæt på at være fyldt ud. Se planen her.

Så er der generalforsamling!
Til alle medlemmer og forældre: Mød op til årets generalforsamling i SUS Håndbold tirsdag den 25. september kl. 19.00 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Meld dig som hjælper til SUS Spar Nord Cup 2018
SUS Håndbolds ungdoms- og seniorspillere står sammen med forældre og mange øvrige tilknyttet klubben hvert år sammen og har en spændende crew-weekend sammen med over 1.000 børnespillere fra hele landet. Husk at melde dig som Cup-crew til tjans(er) den 21.-23. september. Det gør du her!

SUS Håndbold - for 25 år siden
For 25 år siden rykkede SUS Håndbold i 3. division og et godt initiativ fik sat et møde op.

20.000 kroner løbet ind fra Kloakken
SUS Håndbold igen modtager penge til børne- og ungdomsafdelingen fra det trofaste støtteudvalg.

U14 piger stævnevinder i Kerteminde
Lørdag og søndag til strandhåndbold og FM i Kerteminde.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75