Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Her er arbejdsplanen for 236 cup-crews
Klik ind - og se tidspunkt, og hvad du skal hjælpe til med ved weekendens stævne. En stor tak til alle medlemmer, forældre og øvrige, som hermed bidrager til, at det store arrangement kan lade sig gøre - og at det bliver en succes igen her for 18. gang. Vi ses til SUS Spar Nord Cup 2021.

236 frivillige hjælpere er klar
Tak til den store opbakning og villighed til at hjælpe til ved SUS Spar Nord Cup 2021 til alle medlemmer, forældre og øvrige med tilknytning til klubben. Stævnet den 25. og 26. september får deltagelse af 108 hold og ialt 1.200 børnehåndboldspillere og deres trænere fra hele landet. Vi ses!

109 hold kommer til vort stævne
Tilmeldingen til cup'en den 24. til 26. september er nu overstået. 109 er med over 1.200 deltagere kommer. Også mange trofaste hjælpere har klar til en tjans, men endnu mangler der flere, for at stævneafviklingen bliver ligeså succesfuld som i de andre år.

Vindernumre i Kloakkens medlemslotteri
Se om du har vundet i juni, juli eller august. Klik her for at se vindernumrene.

SUS Nyborg trækker 1. divisionsholdet
Økonomiske og sportslige aspekter for endnu en sæson i landets næstbedste række har ført til, at elitesamarbejdets bedste herrer rykker ned i 3. division. Andetholdet rykkes i Fynsserien, mens damerne uændret spiller i 3. division i den kommende sæson. Læs pressemeddelelsen herom her!

Planlægningen af SUS Spar Nord Cup i fuld gang
Udvalgene bag stævnet har været samlet til møde, hvor rammerne er lagt fast, naturligvis med forbehold mod ændringer i corona-restriktionerne, som ellers efter planen bortfalder pr. 1. september. Alle i og omkring SUS Håndbold skal derfor sætte kryds i kalenderen i weekenden den 24.-26. september.

Håb for stævnet i september
Alle landets klubber har fået indbydelse til SUS Spar Nord Cup 2021 i weekenden 24. til 26. september. Klubben håber, at atter - efter sidste års corona-aflysning - igen bliver muligt at samle børne- og ungdomshold fra hele landet til opstartstævnet. Cup-crews: Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

En tidligere og en ny landsholdsspiller mødtes i Ullerslev
SUS Nyborgs 1. divisionskamp i lørdags mod HØJ Elite bød på et møde mellem to landsholdsspillere (billedet). I rød trøje Bo Spellerberg og i den hvide trøje hjemmeholdets Tróndur Mikkelsen, som netop er blevet udtaget til det færøske landshold, som spiller tre EM-kvalikampe i denne uge.

Lørdag er der igen håndbold i Ullerslev - men stadig uden tilskuere
Lørdag den 6. marts kl. 14.30 møder SUS Nyborgs 1. divisionsherrer Bo Spellerberg & Co. fra HØJ Elite i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Der er ingen adgang for publikum, men kampen kan følges live via SUS Nyborgs facebookside fra kl. 14.25. NB: Den kan ikke ses efterfølgende - kun live!

Endnu mangler der mange gevinster på julekalenderne at blive udleveret
Hvis du har en julekalender med gevinst, så ring omgående på tlf. 52 11 62 24 for aftale om afhentning af gevinsten. Derfor kig en ekstra gang bag lågerne, om der skulle være en gevinst.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75