Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Damerne tabte topkampen
3. divisionsdamerne tabte i de sidste sekunder mod Ollerup/Skerninge i lørdagens kamp i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Til gengæld vandt fynsserieherrerne over TPI Odense, og rykkede et vigtigt skridt væk fra bundregionen.

Lørdag den 21. marts: Vigtige kampe, cykelløb og SUS-fest!
Tour SUS Nyborg sponsorcykelløb i forbindelse med stor håndboldeftermiddag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. SUS Håndbold stiller også med en cykel i feltet, som klubbens sponsorer og medlemmer kan støtte. 2. divisionsherrer har måske mulighed for oprykning og om aftenen er der SUS-fest!

Vindernumre Kloakudvalgets lotteri
Her er vindernumrene for december 2019, januar og februar 2020

15.668,73 kroner fra OK
SUS Håndbolds børne- og ungdomsafdeling fik i lørdags et synligt bevis på effekten af den gode aftale med OK-kort, el og mobilabonnement tilknyttet klubben. Pengene er på basis af købet af OK-produkter gennem det forgangne år. På fredag kan der igen tegnes OK-aftale ved tanken på Lundsager.

Seks point - og tæt ved ét mere
Flotte resultater af divisionsholdene ved lørdagens hjemmekampe i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Både SUS-damerne og de to SUS Nyborg herrehold vandt suverænt, mens U19 ligadrengene var fire sekunder fra at hente sæsonens første point.

Stor hjemmekampdag på lørdag
Alle tre divisionshold spiller i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter hal 1 lørdag d. 25. januar. Programmet indledes kl.11.40, hvor SUS Nyborg U19 drenge ligaholdet møder Furesø Håndbold. Støt holdene - og få en herlig lokal håndboldoplevelse her i disse EM-tider! NB: OK er også i hallen med SUS-check

For 40 år siden: 700 tilskuere til pokalkamp i den nyopførte hal
Den 10. januar 1980 spillede Skellerups fynsserieherrer pokalopgør mod AGF fra landets bedste række. På stregen havde århusianerne den senere så kendte skuespiller Niels Olsen (billedet). Kampen endte iøvrigt 31-18 til 1. divisionsholdet.

Hovedgevinster mangler ejermænd
Endnu har ingen henvendt sig som vindere af hovedgevinsterne på SUS-julekalenderen. Kig derfor efter en ekstra gang, og kontakt Grethe Andersen på tlf. 20 27 79 55 omgående for afhentning, hvis du vundet en af de attraktive præmier. Heriblandt rejsegavekortet på 5.000 kroner!

Flotte resultater før jul for mange SUS-hold
Både U11-pigerne og U15-pigerne har vundet deres rækker i 1. halvsæson, og skal efter jul spille i den allerhøjeste række. Også blandt de øvrige børne- og ungdomshold har der været opløftede resultater. På seniorsiden er dame 3. divisionsholdet med helt i top. Det samme er SUS Nyborg-herrerne.

Grethe og Allan er klar med gevinsterne
Alle 4.000 SUS-julekalendere er solgt! De første låger er åbnet, og de heldige, hvor der står "Du har vundet" på bagsiden af lågen, skal hurtigst muligt henvende sig på tlf. 20 27 79 55 for at få gevinsten udleveret.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Tina Heine Matthiesen
tlf. 20 27 78 43

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75