Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Vindernumre Kloakudvalgets lotteri
Her er vindernumrene for september, oktober og november 2019

Grethe og Allan er klar med gevinsterne
Alle 4.000 SUS-julekalendere er solgt! De første låger er åbnet, og de heldige, hvor der står "Du har vundet" på bagsiden af lågen, skal hurtigst muligt henvende sig på tlf. 20 27 79 55 for at få gevinsten udleveret.

120 SUS'ere og deres trænere på forsiden
Årets SUS-julekalender med 144 gevinster er klar til salg. Se alle gevinsterne her! Desværre er der sket en trykfejl på gevinstlisten under den 2. og 3. december. Se de korrekte sponsorer her.

Ny måde for tilmelding og betaling af kontingent
I forbindelse med, at SUS Håndbold får ny hjemmeside, skal kontingent fremover betales via hjemmesiden. Download vejledningen.

1.200 håndboldbørn spillede 281 spændende håndboldkampe
For 17. år i træk afviklede SUS Håndbold det store SUS Spar Nord Cup i alle Nyborg Kommunes ti idrætshaller.

Se alle resultater fra lørdagens kampe i SUS Spar Nord Cup her
Her klokken 18.00 er samtlige lørdagens 169 kampe afviklet. Se resultaterne og billeder fra vort store stævne her. Nu er aftensmaden klar til de tæt ved 1.000 spillere og trænere, som overnatter på de tre skoler.

Divisionssæsonen skydes i gang i Ullerslev her i weekenden
Fredag aften spiller kl. 19.00 SUS Nyborgs 3. divisionsherrer mod Team Haderslev, og klokken 20.30 spiller SUS Håndbolds 3. divisionsdamer mod Faaborg ØH. Søndag kl. 16.30 indleder SUS Nyborg sæsonen i 2. division mod Ajax København 2. Og samtidig er der SUS Spar Nord Cup 2019 i hele weekenden!

Kom til SUS-generalforsamling
Medlemmer og forældre indbydes til at deltage i generalforsamlingen på onsdag, den 25. september klokken 19 i Kultursalen. Kom og vær med til at præge din klub!

Kampprogrammet og oversigt for alle hjælpere til SUS Spar Nord Cup 2019 er klar!
Forberedelserne til den kommende weekends store arrangement er i fuld gang. Se alt om stævnet her - og se også planerne for de mange opgaver, som venter SUS-folket. Endnu mangler få opgaver at blive bemandet - måske har du mulighed for at hjælpe!

Klubdragten er klar til sæsonstart!
Så er den nye SUS-dragt klar hos LC Sport. Med klub- og sponsorstøtte kan den købes for kun 410 kroner i børnestørrelse og 450 kroner i ungdoms- og voksenstørrelse. Den og andet SUS-udstyr kan købes i forretningen eller bestilles her via hjemmesiden.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75