Find SUS på Facebook
Søgeord
Publiceret
v
-
v
 
Nostalgi ved jubilæumsfesten
Så er det på lørdag, nuværende og tidligere SUS'ere samt mange øvrige med tilknytning til klubben fejrer 30 års jubilæet. Inden festen om aftenen indledes der med en kamp kl. 16.00 mellem det nuværende divisionshold og tidligere divisionsherrer i SUS. Kom er start jubilæumsfesten i hallen!

300 tilskuere til U14-pigernes DM-kvalifikationskamp
Kæmpe opbakning til SUS Håndbolds fynske mestre, som dog tabte returkampen med 15-22 til de fysisk overlegne købehavnske modstandere.

Fyns bedste old boyshold
Ligesom for to år siden sluttede SUS Håndbold igen på førstepladsen i den bedste (og eneste) old boys-rækken. Jesper Nørgaard fra FHF's turneringsudvalg overrakte pokal og diplom til holdet efter sæsonens sidste kamp.

U14 piger vinder 1. division
I aftenens tætte og spændende kamp sikrede U14 pigerne sig billet til to kvalifikationskampe om at deltage i DM for U14 piger. Kampene skal afvikles i de kommende to weekender.

Oprykningen kom sikkert i hus
Man ser af og til, at gummiarm og nerver kan spille et puds i afgørende faser af en håndboldsæson. Især når man fuldstændig selv, kan afgøre situationen. Således gik SUS Håndbolds standhaftige damer på banen i Ullerslev tirsdag aften, for selv at afgøre det.

To point mere til SUS’ dygtige serie-damer
Efter en efterårssæson med få spillere og en ualmindelig stærk serie 1-pulje, har de standhaftige piger vist deres værd med en virkelig flot forårssæson i serie 2. Det er kun blevet til to 1-måls nederlag og hele seks store sejre til pigerne.

SUS-damerne kæmpede bravt mod overmagten
Næsten 400 tilskuere overværede pokalopgøret i Ullerslev, hvor Odense HC’s tophold i ligaen var på besøg.

- Det bliver en oplevelse
SUS-damerne glæder sig til mødet på torsdag aften med landets bedste hold. De håber også på mange tilskuere i hallen, når pokalkampen starter kl. 19.00. Fra klokken 17.45 er der klubspisning i Kultursalen. Der er tilmelding frem til og med på søndag til Anna i cafeteriet.

Så er der klar til jubilæumsfest
SUS Håndbold fylder 30 år i år. Det skal fejres ved til stor jubilæumsfest i hallen lørdag den 27. april med spisning og liveband for alle nuværende og forhenværende medlemmer, ledere, forældre, tilskuere, sponsorer og øvrige med tilknytning til klubben. Tilmeldingen starter nu og frem til 19.4.

Den 14. marts er der håndboldfest i Ullerslev
Landets bedste damehold spiller klokken 19.00 pokalkamp mod SUS Håndbolds 3. divisionshold. Fra klokken 17.45 er der klubspisning for alle i Kultursalen med oplæg til kampen af Odense HC's træner Jan Pytlick. Vær med til håndboldfesten, der starter med lasagne. Læs mere om tilmeldingen her.


DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75