Find SUS på Facebook

SUS Spar Nord Cup 2019

Stævnet for U11, U13 og U15 piger og drenge, der afvikles for 17. år i træk, foregår den 21. til 22. september i 10 haller i Nyborg Kommune.

Download indbydelse og tilmeldingsblanket , og interesserede klubber kan dermed allerede nu tilmelde hold for at sikre sig plads ved 2019-stævnet.Tilmeldingsblanket (word-fil til udfyldelse)


Yderligere oplysninger hos stævneledelsen på mail@sus-cup.dk eller til Erik Hansen, tlf. 27 118 138.

Vel mødt til SUS Spar Nord Cup 2019!


Nyheder om SUS Spar Nord Cup 2019:

17.04.: Indbydelsen med alle stævnespecifikationer og tilmeldingsblanketten er nu klar til download ovenfor. Alle deltagende klubber fra de foregående år samt alle øvrige danske håndboldklubber vil omkring 1. maj modtage en mail med indbydelsen.

Sidste år foretog vi en mini-spørgeundersøgelse blandt deltagende trænere. Det gav rigtig god respons og ikke mindst kunne vi glæde os over, at der stort set ikke var forhold, som man som deltager ønskede ændret. Desuden gav alle udtryk for, at de ville tilmelde sig igen i år, og samtidig også gerne anbefalde SUS Spar Nord Cup til andre klubber.

I forhold til de tidligere år er koncept for opstartsstævnet derfor fastholdt og kun på få områder tilpasset. Det gælder blandt andet:

  • Med ændringerne i alderkategorierne for ungdomshold tæller stævnet fremover U11, U13 og U15 piger og drenge
  • I forhold til DHF's regler, hvor hold med max. tre dispensationsspillere kan rykke op ved halvsæsonen men ikke vinde rækken, og stævnet tilpasset dette, således der max. må benytte een navngiven spiller i kampene, hvis et hold skal kunne vinde stævnet i den pågældende række. 
  • Der tilbydes nu en rabatordning ved transport til og fra stævnet med kollektiv trafik
  • Frokost søndag skal nu tilkøbes (40 kroner pr. person), hvis det ønskes. I de foregående år har flere hold ikke benyttet sig om frokost-muligheden, ligesom der er konstateret en del madspild. Dette vil vi imødegå med denne ændring, som klubberne skal være opmærksomme på ved spillertilmeldingen op til stævnet
  • Desværre er der i år ikke mulighed for at benytte Nyborg Badeland, som er under en gennemgribende renovering 

SUS Spar Nord Cup 2018

Stævnet for U10, U12 og U14 piger og drenge blev afviklet for 16. år i træk den 22. til 23. september i 9 haller i Nyborg Kommune. Stævnet havde deltagelse af 97 hold og 1.150 spillere med deres trænere og ledere.

De vandt SUS Spar Nord Cup 2018 - se fotos af alle vinderholdene

125 billeder fra stævnet

Resultater og slutstillinger i alle stævnets puljer
- klik på kategorien:

U10 piger

U10 drenge

U12 piger A

U12 piger B

U12 drenge A

U12 drenge B

U14 piger A

U14 piger B

U14 drenge A

U14 drenge B

Samtlige kampe - resultater i kronologisk rækkefølge

- - -

Komplet stævneprogram - 24 sider lige til at bladre i (stævneinfo, regler, kampoversigt mm)

Til deltagende klubber: Kampprogram (opdelt i U10, U12, U14 drenge og piger)

Til deltagende klubber: Kampprogram (opdelt efter spillesteder - 9 haller)

Til deltagende klubber: Puljeoversigt (alle hold med angivelse af trøjefarver)

Til deltagende klubber: Stævneinformation (kontaktpersoner, ankomst, bespisning, turneringsregler mm) 

Til deltagende klubber: Busplan (plan for bustransporten alle deltagere under stævnet)

Til deltagende klubber: Indkvartering (plan for overnattende klubber/hold)

Til deltagende klubber: Holdkort (til udfyldelse på pc - mailes eller afleveres)

Indbydelse til SUS Spar Nord Cup 2018

Tilmeldingsblanket SUS Spar Nord Cup 2018

Til Cup-crews: Information for halansvarlige

Til Cup-crews: Information for dommerbordsvagter

Til Cup-crews: Bemandingsplan/vagtplan (for køkken, indkvartering, rengøring mm)

På gensyn ved SUS Spar Nord Cup 2018!

Nærmere information om SUS Håndbolds opstartsstævne til sæsonen kan fås ved henvendelse til Erik Hansen, tlf. 27 118 138, eller på mail@sus-cup.dk.


Nyheder om SUS Spar Nord Cup 2018:

17.09.: Der er foretaget et par enkelte ændringer i programmet. I U10 drenge har Tved G&I og Tåsinge HK byttet puljer, til henholdsvis pulje 5 og 7. I U14DA (pulje 21) er Egense/Rantzausminde 1 rettet til Team Sydfyn Elite. I U14DB (pulje 22) er Egense/Rantzausminde 2 indgået i stedet for Nyborg G&IF. I pulje 22 er der samtidig ændrede spilletidspunkter. Puljens hold bedes være opmærksomme herpå. Disse ændringer er alle opdateret i kampprogrammet, som kan downloades ovenfor. 

13.09.: Så er programmet for alle 246 kampe ved SUS Spar Nord Cup 2018 klar. Det kan ovenfor læses og downloades henholdsvis som opdelt i U10, U12 og U14-kategorierne (Excel-ark) eller opdelt efter spillestederne i de 9 haller (Word-fil). 

11.09.: Stævneinformation og plan for indkvartering/overnatning er nu klar, og kan læses/downloades via ovenstående links. Overnatning foregår i år på skolerne i Ullerslev, Ørbæk og Frørup. 

05.09.: Program for stævnet og plan for overnatning vil blive offentliggjort her på hjemmesiden i midten af næste uge (onsdag eller torsdag).

24.08.: Tilmelding af hold er nu slut, men blandt andet er der plads til U14-pigehold. Klubber, som måske har et sådant hold eller hold i andre rækker, som alligevel har mulighed for at deltage, er meget velkomne til at kontakte Joakim Rydal i programudvalget på tlf. 26 11 30 37.

26.08.: Planlægning af programmet er nu i gang. Her ses fra venstre Lene Jørgensen, Joakim Rydal og Poul Bjarne Hansen i programudvalget ved det indledende møde, hvor rammerne for kampafviklingen blev lagt:


07.08.: Der er lige nu tilmeldt omkring 90 hold fra hele landet. Der er derfor stadig mulighed for deltagelse, da stævnet har plads til omkring 120 hold. Derfor skynd jer med tilmeldingen - absolut sidste frist er 24. august.

DK-5540 Ullerslev
mail@sus-ullerslev.dk
Michael Hedeager
tlf. 60 61 34 95
michaelhedeager1@gmail.com

Spillested:
Ullerslev Kultur og Idrætscenter
Skolevej 2
5540 Ullerslev
Tlf. 63 33 72 75